2777
2789

میشه لطف کنین راهنمایی کنین چه به بچه هاتون یاد میدین.من خودم فصل ها رو. مزه ها رو‌.جهت هارو .اعداد رو تاده.شعر .رنگ آمیزی.و یه خرده چیزای دیگه رو یاد دادم.اما دیگه موندم چی یادش بدم.آهان نوشتن حروف الفبا رو هم تازه شروع کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تا سوره کوتاهم باید یاد بگیرن گلم کوثر حمد توحید ناس  فلق عصر نصر

❤️وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس چون همیشه تو برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره.قربون مهربونیت برم خدا جونم❤️
صد تا زیاد نیست.البته منظورم از ده تا عدد اینه که خوندن و نوشتنش رو هم بلده

یه زمانی معلم‌پیش دبستانی بودم چندین سال . به ما گفته بودن طبق بخشنامه اموزش و پرورش یاد دادن الفبا ممنوعه ولی اعدادو تا صد باید یاد میگرفتن نوشتنشم اجباری نبود ولی ما تا ۹ یادشون دادیم . 

یه زمانی معلم‌پیش دبستانی بودم چندین سال . به ما گفته بودن طبق بخشنامه اموزش و پرورش یاد دادن الفبا ...

منم خیلی دو دلم که الفبا رو یاد بدم یانه.اما خب کسی نبودازش راهنمایی بگیرم.الان به نظر شما حروف الفبا رو یاد بدم یانه

خدانکشتت   اصلا نصف راه و رفتی

آخه میدونی من یه بار داشتم رنگارو از برادرزادم میپرسیدم بعد زنداداشم استرس گرفت که بچه اشتباه نگه یوقت ،حالا انگار چیز مهمیه؟ بعد فرداش گفت مربی ازش رنگا رو انگلیسی میپرسه یکیشو اشتباه گفت مربیش بیشعوره منم دیگه اصلا محبتی به برادرزاده هام ندارم  

شخصیت حقیقی تو همین کامنت های توست. کلماتی که تایپ میکنی براحتی وقتی میدونی ناشناسی در واقع معرف سطح تو و البته تربیت خانوادگی توست.
منم خیلی دو دلم که الفبا رو یاد بدم یانه.اما خب کسی نبودازش راهنمایی بگیرم.الان به نظر شما حروف الفب ...

الان با وضعیت کرونا که بچه هام تو خونه بیکار نشستن و اموزش انلاینم که تعریفی نداره برای کلاس اول  و بچه چیز زیادی یاد نمیگیره ،یادش بدی بهتره به نظرم  . و‌لی زیاد سخت نگیر