2777
2789
عنوان

به نظرتون این چند می ارزه + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2063 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاکسیدرمی تو دانشگاه پاس کردم اونجاهم میگفتن قیمتین تو دیوار بزن اگه کسی نخرید برو دانشگاه اونجا اکثریت آزمایشگاه دارن

یک       عدد      ترکیده.                                  دوست دارم تا ابد😍😍❤️❤️
من تاکسیدرمی تو دانشگاه پاس کردم اونجاهم میگفتن قیمتین تو دیوار بزن اگه کسی نخرید برو دانشگاه اونجا ...

دیوار اجازه نداد

همیشه اون بیشعوری باش که همه مواظبن براش سو تفاهم پیش نیاد نه اون مهربونی که همه دلشو میشکنن

خب عکس بزار 

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

واژه تاکسیدرمی به معنی پوست آرایی یا همان نگه داری از لاشه حیوانات برای طولانی مدت است.

بر خلاف تصور اکثر مردم، تاکسیدرمی روی حیوانات مرده انجام میشه. بزارید بیشتر توضیح بدم ؛ برای ساخت یک دکوری تاکسیدرمی جان هیچ حیوانی گرفته نمیشه بلکه از لاشه حیواناتی استفاده میشه که به هر دلیل طبیعی از بین رفتن...!!

حیوانات هم مثل بقیه موجودات زنده قرار نیست که تا ابد زنده باشن .عوامل طبیعی مثل گرسنگی،گرمازدگی،تصادفات جاده ای ،بیماری و ...خواسته یا ناخواسته جان حیوانات رو میگیره و اینجاست ک هنر تاکسیدرمی باعث ماندگاری و زنده کردن دوباره اونا میشه البته اگه به خوبی صورت بگیره ..!!!

همیشه اون بیشعوری باش که همه مواظبن براش سو تفاهم پیش نیاد نه اون مهربونی که همه دلشو میشکنن