دکترتون گفته واکسن آنفولانزا رو بزنید یا نه؟دکتر من یه جورایی دو دل بود حالا نمیدونم چیکار کنم مرکز بهداشتمونم گفته امروز واکسن میاد حتما تا تماوم نشه امروز باید بیای بزنی
خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن
چرا؟اخه تلویزیونم خیلی میگه ک زنای باردار باید بزنن؟منم اگه کرونا نبود ب هیچ وجه نمیزدم
والا میترسم مملکت ما هیچی رو الکی مفتی نمیده
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
میدونم ب کرونا ربط نداره ولی خب یه سرماخوردگی ام باعث میشه آدم فکرش درگیر بشه فکر کنه دور از جون کرونا گرفته پس سعی کنی مریض نشی خیلی بهتره
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
من میترسم واسه بچه ضرر داشته باشه من ب سختی این نی نی کوچولو رو حفظش کردم میترسم واسش ضرری داشته باشه
من میترسم واسه بچه ضرر داشته باشه من ب سختی این نی نی کوچولو رو حفظش کردم میترسم واسش ضرری داشته باش ...
واکسن انفولانزا باعث میشه خودت و بچه ت از انفولانزا در امان باشید حتی بدن رو هم در مقابل کرونا مقاوم میکنه این کجاس ضرر داره خیلیم سود داره
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️