2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون ماسک مو برند مایونزه. خوراکیش همش اسیدو سرکه صنعتی و چربیه چطور میخوای بزنی ب مو؟!🤦🤦

نه مایونز خوراکیه که با مواد دیگه ترکیب میشه 

حالا از تخم مرغ گرفته تا انواع میوه ها

عزیزم اون ماسک مو برند مایونزه. خوراکیش همش اسیدو سرکه صنعتی و چربیه چطور میخوای بزنی ب مو؟!🤦🤦

اتفاقا برای مو خیلی مفیده باید با تخم مرغ و روغن زیتون مخلوط و به کل مو بمالی و کاور پلاستیک ۱ ساعت بمونه و به شست و شو 

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
اتفاقا برای مو خیلی مفیده باید با تخم مرغ و روغن زیتون مخلوط و به کل مو بمالی و کاور پلاستیک ۱ ساعت ...

دقیقاً

یه آرایشگر حرفه ای هست میرم پیشش

میگه هر هفته تخم مرغ میزنم به پوست و مو

یعنی رنگ دکلره ش باهات حرف میزنه

دقیقاً یه آرایشگر حرفه ای هست میرم پیشش میگه هر هفته تخم مرغ میزنم به پوست و مو یعنی رنگ دکلره ش ...

خودم ارایشگرم

بعد هر دکلره این کار و میکنم 

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori