2777
2789

آخه اصلااااااااا انگار نه انگار که کروناست، خوبه که دامادشون  پرستاره، هرروز میگه انقدر مردن 

کلا ماسک که نمیزنن، دست که نمیشورن، منم که رعایت میکنم مسخره ام میکنن

گفتم شاید یکی از خانواده شون کرونا بگیره یکم رعایت کنن، خانواده عموش گرفتن، اصلا مهم نبود براشون، حالا دوروز پیش خونشون بودیم فهمیدیم یکی دیگه از فامیلا از کرونا مرد، من که از ترس برگشتم خونمون، بعدش فهمیدم پدرشوهرم هفته قبل پیش این خدابیامرز بوده، تازه مادرشوهرم میگه چنننننند بار رفته بیمارستان ملاقات کرونایی ها، آخه چه لزومی داره؟؟؟؟ الان مادر شوهرم زنگ زده میگه با فامیل ها جمع شدیم رفتیم پیک نیک

خواهرشوهرم تازه زاییده بود، هرچی به مادرشوهرم گفتم برای بچه خطرناکه، گفت مامان جان ما هرروز صدنفر مهمون داریم همه هم بچه رو میبوسن تو ام بیا، حالا خواهرشوهرم ده روز بعد زایمان به من میگه تو نیا دیدن من، تولد شوهرمه کیک میخرم باهم بریم پارک همونجا نی نی روهم ببین، گفتم بچه ده روزه رو کجا میاری؟ رفتم خونشون باماسک از در اتاق بچه رو دیدم تبریک گفتم آورده به زور داده بغلم

حالا مادرشوهرم زنگ زده میگه بیا خونمون دوباره یعنی مصییته 

تا حالا سر هیییییچ مسأله ای از دستشون نرنجیدم ولی سر کرونا پیرشدم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

چطوری بهشون بفهمونم جون خودم و بچه ام برام مهمه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداصبرت بده 

خدایی اینا انقدر بیشعورن چجوری تا الان باهاشون کنار اومدی😑

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
خوب نرو 

یه مدت نرفتم هرروز زنگ میزدن به شوخی میگفتن نکنه قهر کردین، یعنی طوری حرف میزدن انگار اصلا کرونایی وجود نداره

خداصبرت بده  خدایی اینا انقدر بیشعورن چجوری تا الان باهاشون کنار اومدی😑

بخدا خیلی گل آن، کرونا رو نمیفهمن

عشقم مطمعنی از دستشون نرنجیدی؟؟؟؟؟

آره دیگه فقط سر کرونا تا حالا از دستشون ناراحت شدم مگر نه این شش سال که عروسشون ام عالی بودن

ولی خوشم اومدازشون چ خوبن

ولی خب بهشون بگواذیت میشی اونادرک نمیکننت نمیدونن چقدراسترس ونگرانی داری قشنگ بگو ک چقدر برات مهمه وتحت هیچ شرایطی نمیخای رابطه داشته باشی تاواکسنش بیاد واکسنشم دوماه دیگه قطعی شونزده ملیون دوزش وارد میشه ولی کاش زودترتموم شه

دوراه بیشترنداری یا کاملا مثل اوناشی وبیخیال 

یا ب هیج وجه جایی نرین وخونه باشین وکسی هم نیادخونتون