2777
2789
عنوان

صبونه دلم کاچی میخاد

197 بازدید | 22 پست

تاحالا درست نکردم چن روز پیشم زنداییم خونشون بودم گفتم بهم یاد بده گف الان میپزم یادمیگیری هم میخوریم. خلاصه ی قابلمه بزرگ برای 20 15 نفری درست کرد.همه ام اونجا بودن. من اندازه ی های موادشو برای 20 نفرو یاد گرفتم  ی کاسه ابگوشت خوری ارد ریخت حالا منن برای 6 7 نفربخوام درست کنم چقد بریزم اررد؟گلاب چقدر بریزم؟هل چی؟کسی بلده بگ خیلی دلم میخاد

پناه برتو ک بی واژه مرا میشنوی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلم کله پاچه میخواد با سنگک و پیاز😋

اینطوری که گفتم بی شک شماهم دلتون خواست😉😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
نمیتونم زیاد بایستم. استراحتم. همیشه میرفتم خونه مامانم درست میکرد برام تازه مهم تر اینکه بلد هم ن ...

خخ کاری نداره صندلی بزار زیرت.روغن یا کره خونگی داشته باشی ک بهتره 3 4 قاشق بریز تو قابلمه 1 استکان اردو میریزی رنگش ک دیدی ب طلایی زد و بوی ارد دراومد توش اب بریز 2 3 کاسه بریز قابلمتو بزرگ بردار ک جاش تنگ نباشه دیدی سفت شد بازم اب بریز.اندازه ی سفتی وشل بودنشو ک میدونی ب اون حد برسونش بعدش نصف استکان گلاب و حلم له کن بریز تو اب داغ سرش ی نعلبکی بزار تا عصارش دربیاد و بریز توش زعفرونم دم کن 1 سوم استکان بریز داخلش هم بزن یکم ک قل خورد برش دار بخور

پناه برتو ک بی واژه مرا میشنوی...