2777
2789

تاپیک قبلیمو بخونین ....بالاخره رفتم بیمارستان اونجام معاینه کردن گفتن دهانه رحمت بازشده ودردات شروع شده از وقتی اومدم لک بینی دارم ودرد زیاد😣😣😣😣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا تا صبح دردات بیشترم میشه فقط اگ درردات تند تند شدو هی ول کردو هی گرفت درد زایمان زود برو بیمارستات

🌹💐تیکر تولد گل دخترمه💐🌹خدایا به همه خونه بزرگو خوشگل بده به منم همینطور😏😥زندگی گردن با مادرشوهر خر است😣زندگی بدون دخترم قطعا خرتر است🤗زندگی بدون خوردن ته دیگ زعفرونی خرتراز خر است😉زندگی بدون مادر خراستو خراست و خر😄خدایا مادرو پدرمو درپناه خودت حفظ کن😍آمینحس ششم جواب نمیدم همه چیز دست خداست جای بنده های خدا،به خودش توکل کنین
سلام لطفا این تاپیکمو گزارش بزن ممنون https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5213414 ...

طرف داره میزادا😐😑😑😑

🌹💐تیکر تولد گل دخترمه💐🌹خدایا به همه خونه بزرگو خوشگل بده به منم همینطور😏😥زندگی گردن با مادرشوهر خر است😣زندگی بدون دخترم قطعا خرتر است🤗زندگی بدون خوردن ته دیگ زعفرونی خرتراز خر است😉زندگی بدون مادر خراستو خراست و خر😄خدایا مادرو پدرمو درپناه خودت حفظ کن😍آمینحس ششم جواب نمیدم همه چیز دست خداست جای بنده های خدا،به خودش توکل کنین
خب واسه چی اومدی خونه؟؟؟؟

من سزارین میخواستم دکترمم برا ماه بعد وقت داده بود اونجا معاینه کردن اونقد گفتن تو طبیعی میتونی بیا برا طبیعی که وسوسه ام کردن گفتم باشه😣😣اونجام حالم خوب بود گفتن برو دردات زیادشد ومنظم شدبیا از وقتی اومدم کمردرد وشکم درد امونمو بریده کاش معاینه نمیکرد فک کنم به خاطر اونه

من سزارین میخواستم دکترمم برا ماه بعد وقت داده بود اونجا معاینه کردن اونقد گفتن تو طبیعی میتونی بیا ...

با معاینه تحریک میشه واسه زایمان

اگه دردات خیلی زیاده حتما برو

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
احتمالا تا صبح دردات بیشترم میشه فقط اگ درردات تند تند شدو هی ول کردو هی گرفت درد زایمان زود برو بیم ...

قرار بود ماه بعد سزارین شم فک نمیکردم به این زودی دردام شروع شه ماما اونقد تعریف کرد که بیا برا طبیعی گفتم باشه😭😭الان دردم زیاد شده به غلط کردن افتادم😢

من سزارین میخواستم دکترمم برا ماه بعد وقت داده بود اونجا معاینه کردن اونقد گفتن تو طبیعی میتونی بیا ...

منم سزارین میخواستم گفتن دهانه ی رحمت ۶سانته طبیعی بدون درد سزارینت نمیکنیم یه عالمه درد کشیدم اخرش بازم سزارین شدم

قرار بود ماه بعد سزارین شم فک نمیکردم به این زودی دردام شروع شه ماما اونقد تعریف کرد که بیا برا طبیع ...

درکت میکنم کاش با پزشک تماس بگیری

منم سزارین میخواستم گفتن دهانه ی رحمت ۶سانته طبیعی بدون درد سزارینت نمیکنیم یه عالمه درد کشیدم اخرش ...

مث من