2777
2789
عنوان

واقعا چطوری اینجوریع

176 بازدید | 30 پست

کربلا اعلام کرده وضعیتش سفیده در حالیکه چندوقت پیش مراسم اربعین و...هم برگزار شده و..البته از کشور ما زائر نداشتن ولی مراسم داشتن

ولی کشور ما وضعیتش خیلی قرمز اعلام میشه میگن همه جا پره 

وات تو دو وات نات تو دو نقی چه خبره واقن

درخواست دوستی قبول نمیکنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همه جا داره کم میشه برای ما زیادمیشه هر روز.البته الودگی هوا هم بی تاثیر نیست

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

من نمی‌دونم کربلا چه خبره، ولی تازگیا آمار مرگ و میر بر اثر کرونا اطرافم زیاد شده 😕😕

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
من کاری ب کربلا ندارم خجالت نمیکشیم ۱ساله درگیریم هنوز گفتن تا تابستون اوضاع همینه؟؟ نمیخاهیم بشین ...

ولمون کن ابجی از گشنگی بمیریم به قول شما طی این یه سال 

اگه منظوزت سفره که مگع چنددرصد مردم سفر میکنن اخه

ولمون کن ابجی از گشنگی بمیریم به قول شما طی این یه سال  اگه منظوزت سفره که مگع چنددرصد مردم سف ...

سفر برن خب .رعایتم بکنن مگه چیه

عیب اینه که رعایت نکنن مگه هرکی بره سفر باعث پخش شدنش

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖
من نمی‌دونم کربلا چه خبره، ولی تازگیا آمار مرگ و میر بر اثر کرونا اطرافم زیاد شده 😕😕

من که کاری ندارم ولی قبل کرونا هم مرگ براثر درگیری ریه بوده نمونه اش مادربزرگ خودم حدود ۵سال پیش تب وگلودرد ولرز و بعد ظرف ۳روز متاسفانه فوت کردن شاید اگر الان بود میگفتن کروناس