2777
2789

خودم ی مدت از این جوراب انگشتی ها مد شده بود خریدم و با افتخار همه جا میپوشیدم😐 دانشگاه مهمونی هرجا که فکر کنی

پ ن: خیلی هم عذاب اور بود ب نظر من

البته این عکس جوراب من نیس چون پاره پوره شد فقط عکس میزارم تصور کنین

شما ضایع ترین یا مزخرف ترین چیزی که خریدین چی بوده😂 دوستاتون رو تگ کنین خوش بگذره

تا ابد دل من آلوچه میخواد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از دوستام تعریف میکرد که ی لباس خواب خرید.لباس زیرش خیلی بد بود تو کشو همسرش دید گفت چرا کش موتو گذاشتی اینجا😐😐😐😐😂از بس باریک و کوچیک بود

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

با اجازه استارتر بچه ها لطفا بیاین تاپیک اخر من محتاجم به دعا

اگر بمیرم مامان بابام تا مدتها شب و روز تو قبرستون بالای سرم خواهند موند، چون میخوان مطمئن بشن با پسرای قبر بغلی نمیریزم رو هم ، قبل ۹ برمیگردم تو قبرم و شب بیرون قبرم جایی نمونم😑😂