2777
2789

خانواده شوهرم یه کارایی کردن که ازشون دلگیرم مخصوصا مادرشوهرم ظاهرم باهاشون خوب ولی باطن نه نمیتونم ازشون بدم میاد 

خدایافقط امیدم خودتی ناامیدم نکن 

من با رفتاری که از مادرشوهرم توی آخرین برخورد دیدم‌هم ظاهر هم باطن ازش متنفرم دوست ندارم دیگه حتی یه لحظه هم‌ ببینمش 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم نیس عزیزم،فقط خودتو اذیت نکن،سعی کن بیخیال شی

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
عزیزم چرا

من‌کنار مادرشوهرم زندگی میکنم 

چندساله هرجی‌گفتن هیجی نگفتم یعنی ۹۰ درصد مواقع هیجی نگفتم

آخرین بار هرچی گفت جوابشو دادم و دید جوابشو میدم چنان خودشو زد به قربت بازی و فیلم بازی کردن که شوهرم واسه اولین بار سرم داد زد گفت تاتی ساکت شو 

😏😏

فکر کن شوهرم همییشه خنثی بود هیچوقت هیچی نمیگفت اما اون شب با دیدن اشک تمساح مادرش دست و پاشو گم کرد و سر زن حامله اش داد زد 

اخ که چه جادوگریه مادرشوهرم که دومی نداره

من‌کنار مادرشوهرم زندگی میکنم  چندساله هرجی‌گفتن هیجی نگفتم یعنی ۹۰ درصد مواقع هیجی نگفتم آخر ...

شما همون خانومی هستی که گل پسرت بیماره؟

خدایا ممنونم که هوامو داری       لطفا مواظب کوچولوهای ناز و شیطون و دوست داشتنی من باش      
آره عزیزم 😔

بهتر شده عزیزم؟

نمیدونم چرا هیچ وقت فراموشت نمیکنم. اکثر مواقع تو ذهنمی.

همیشه برای گل پسرت دعا میکنم.

ان شاالله این بار بارداری و زایمان راحتی داشته باشی.

خدایا ممنونم که هوامو داری       لطفا مواظب کوچولوهای ناز و شیطون و دوست داشتنی من باش      
من‌کنار مادرشوهرم زندگی میکنم  چندساله هرجی‌گفتن هیجی نگفتم یعنی ۹۰ درصد مواقع هیجی نگفتم آخر ...

اخی این مادرشوهرا اینقد ضایع هستن 

خدایافقط امیدم خودتی ناامیدم نکن 
بهتر شده عزیزم؟ نمیدونم چرا هیچ وقت فراموشت نمیکنم. اکثر مواقع تو ذهنمی. همیشه برای گل پسرت دعا می ...

ممنون عزیزم سلامت باشی ❤🙏

نه راستش همونطوریه 😔