2777
2789

حدود یک ساله اومديم تو این محل 

اتفاقی شد ک اینجا خونه گرفتیم 

قبلا دو ماه با يه آقا پسر قرار بود ازدواج کنم 

خواستگاری و...همه چی سنتی بود 

يه صیغه محرمیت هم خونده بودیم ولی حتی دستش بهم نخورد 

چون اصن باهم تنها نشدیم یا بیرون نرفتیم از لحاظ اخلاقی خانواده اش مشکل داشتن.  همش کلاس میذاشتن برام منم جواب رد دادم

بعد يه مدت با همسرم آشنا شدم و ازدواج کردیم 

من بهش همه چیو گفتم راجب گذشته ام 

يه کوچه اون طرف ما خونه ی همون پسریه ک ميگم قبلا خواستگارم بود 

نمیدونم ب عمد یا اتفاقی چن وقته با شوهرم خیلی صمیمی شده 

شهر ما کوچیکه همه همديگرو میشناسن 

شوهرمم ميدونه اون قبلا خواستگارم بوده 

خدایا این کاربریمو از شر همه ی دشمنان حفظ کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت نباید صمیمی میشد باهاش وقتی خبر داره ک. 

حساس نشو عزیزم 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
امروز لوله آب حیاط نشتی داد  با شوهرم اومده بود ببينه مشکلش چيه  منم بیرون نرفتم گفتم شو ...

دیگه وقتی شوهرت مشکل نداره ولش کن

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بعد  ک اون رفت شوهرم همش گیر ميده ک چرا بیرون نيومدی 

چرا ال کردی چرا بل کردی 

اخلاقش يه جوري شده 

نمیدونم چی بش بگم

بعدم رفت خابید نه شب بخیر نه هیچی

شوهرت نباید اجازع بدع ک پشرع بیشتر از حدش بیاد با اینکه  وضعیتو میدونع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

عزیزم هزار تا خاستگار واسه دختر میاد و میره  اصلا شاید اون آقا توفکر شما هم نباشه.. شما زیادی ...

منم اصلا ب فکرش نیستم 

بخدا الان يه تار مو همسرمو با دنیا عوض نمیکنم