2777
2789

بچه ها از تست هوش هم استفاده کردید 

برای معنی لغات از چه لغت نامه ای استفاده کردین ؟؟

من من.الانم دهمم

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب جای دیگه رو ندارم فرد راز داری هم ندارم یکمم این موضوع برام مهم نمیخوام کسی بدونه     ...

من فقط میخوام قبول شم ب خودم ثابت کنم ک میدونم و اگر ن براش هیچچچچچ برنامه ای ندارم 

من فقط میخوام قبول شم ب خودم ثابت کنم ک میدونم و اگر ن براش هیچچچچچ برنامه ای ندارم 

ببین تست هوش میاد و تست دروس اینا رو باید اینقدر حل کنی که بتونی در مدت زمان کم و درست حلشون کنی 

وایییی تست های هوش کلامییییی

اره اینکه معنی یک کلمه به کدام کلمه نزدیک تر هست خیلی اسونه ولی توی مترادف ها یه نوع کلماتی اومده که تا حالا به گوشت هم نخورده