2777
2789

سلام بچه ها😍🤍🌿

قبلا گفته بودم پیج آشپزی در اینستا دارم و چون عاشق نی نی سایتم تصمیم گرفتم هرچند شب یه بار از رسپی های تو پیجم براتون بزارم😍

فقط یکم صبور باشید 

دستور غذا رو باید تو یکی دوتا پارت پست کنم

عکس هم‌میزارم

Family.maryam

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا... غیر از تن ماهی... تو این دوسال ماهی نخوردم. 

موخوام... 

بلد نیستم.. و میترسم ازش دستش بزنم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

پارت اول


مواد لازم
ماهی که از ماهی قزل‌آلا استفاده کردم
برنج دو و نیم پیمانه
سبزی پلویی سیصد گرم
لپه باقالا نیم پیمانه
پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط
سیر ۶ حبه
نمک و زردچوبه به میزان لازم

پارت دوم


مواد لازم برای کاور ماهی
آرد سفید یک پیمانه
نمک زردچوبه ادویه ماهی یا کاری و پودر سیر به میزان لازم

📌ماهی‌ها رو از شب قبل یا از چهار پنج ساعت قبل مزه‌دار می‌کنیم که من این کار رو معمولا با نمک فلفل سیاه آب‌ لیمو یا آب نارنج و زعفران و سیر خرد شده انجام میدم
📌حال دوطرفشون رو کاملاً با آرد ماهی کاور می‌کنیم و فقط از قسمت گوشت، در تابه سرخ می کنیم و کنار میزاریم
📌دو تا پیاز متوسط رو ریز خورد کرده و در قابلمه سرخ می‌کنیم
📌 باقالی لپه ها رو که از قبل چندساعتی خیس خوردن رو ابکش کرده و به قابلمه اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دیم و مقداری زردچوبه و نمک هم اضافه کرده و هم می‌زنیم در قابلمه رو می‌زنیم که یه مقدار نرم شن

پارت سوم


📌سبزی پلویی رو هم اضافه کرده و یه مقدار که تفت دادیم دو و نیم پیمانه آب بهش اضافه می کنیم و اجازه میدیم که بجوش بیاد
📌حالا برنج شسته شده رو به قابلمه اضافه می کنیم و کمی مخلوط کرده و درب قابلمه رو میزاریم تا آب به خورد برنج بره و آماده دم کردن باشه.
📌قابلمه ای متناسب با مقدار ماهی ها انتخاب کرده و کف و بدنه قابلمه رو چرب می کنیم ماهیا رو از سمت سرخ نشده یا همون پوست کف قابلمه میچینیم. نصف برنج را روی ماهیا میریزیم و مقدار پنج شش حبه سیر خرد شده را وسط برنج‌ها قرار میدیم حالا بقیه برنج رو در قابلمه ریخته و با پشت قاشق حسابی سطحش رو حسابی صاف کرده و فشار میدیم و برای یک ساعت با حرارت ملایم روی اجاق قرار میدیم(۵دقیقه اول حرارت زیاد و بعد ملایم) بعد از دم کشیدن درظرف مورد نظرمون برمیگردانیم.

پارت اول مواد لازم ماهی که از ماهی قزل‌آلا استفاده کردم برنج دو و نیم پیمانه سبزی پلویی سیص ...

به به عااااااااااااششششششششقه ماهی ام😍😍😍😍😍

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤

پارت چهارم


این غذا فوق العاده لذیذ و خوش خوراکه بهتون پیشنهاد میدم حتما حتما امتحانش کنید و عکسش رو برام بفرستید😌
نکته: اینکه کدوم سمت ماهی کف قابلمه باشه دلخواهه من به این خاطر که نمیخواستم زیاد ماهی خشک شه و خوردنش برا بچم راحتتر باشه از سمت پوست کف قابلمه چیدمشون.
نکته۲: ماهی های سفت و گوشتی مثل شوریده، قباد یا شیر برای ته اندازبهتر هستن

پیج اینستا:  family.maryam

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792