2777
2789
عنوان

ابراز علاقه نمیکنه

122 بازدید | 12 پست

با یه اقایی از تیرماه در ارتباطیم ..اصلا ابراز علاقه نمیکنه .میگه من اینجوریم ..مثل سنگه ..اما خب کادو زیاد میخره ..الکی مثلا نگه میداره ماشین رو میره یه کادو گرون میخره ..اما من به جا اینا میخوام ابراز علاقه کنه نمیکنه اصن ..تو یه کارخونه مهندس هست .از صبح تا عصرم سر کاره ..اصلا بلد نیس ابراز علاقه .من ۲۸ سالمه .اون ۳۲ ..چیکار کنم به نظرتون؟؟؟

کادوهاش با ذکر مثال😂😑

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆

بعضیا با کاراشون ابراز علاقه میکنن بعضیا با کلام

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کادوهاش با ذکر مثال😂😑

دستبند طلا .عروسکای بزرگ .من اینارو نمیخوام بخدا ..آدم دلش محبت میخواد عروسک میخوام چکار .اون دستبندم .مامانم از بس داره دعوا میکنه میگه دستبند طلا پول از کجا اوردی خریدی .میخوام برم بهش پس بدم 

عزیزم بلد نیستم تو عواطف نداریم، نیاز عاطفی اگه برطرف نشه میشه دعوا بهانه گیری تقی به توقی "تو اصلا دوستم نداری"، "برای خودم متاسفم" خلاصه که از نیازهات واضح بگو و تا وقت هست و جدی تر نشده تصمیم بگیر که بمونی و بسازی یا دنبال ایده الت باشی

مردا اکثرا اینجورن،با خرید کادو نشون مسده

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

اکثر مردا اینطورن...ولی خو اگه واقعا نمیتونی تحمل کنی این کارشو بیشتر فک کن ب رابطتون

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆