2777
2789
عنوان

کیاباعشقشون ازدواج کردن😍😍😍ودرچندسالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 79 پست
من زیر ۲۵ بودم ۲۱ بودم ولی اولا یک سال دوست بودیم باهم‌بعدشم‌الان‌چهارسال گذشته بچ ندارم  اخه ...

من خودم دوستداشتم بالاخره بایداورد دیگه ازیه طرفم ادم جون میمونه وبابچه دوست میشه 

وقتی خدای هست جای برای ناامیدے نیســــ😍ـت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکلش عوض میشه گلم خیلیم عوض میشه چون ازدواج کلا مسوولیت مخصوصا با بچه دار شدن

نمیدونم والا چی بگم اما من جونیم میکنم مسئولیتم دارم 

من خودم دوستداشتم بالاخره بایداورد دیگه ازیه طرفم ادم جون میمونه وبابچه دوست میشه 

این چه جمله ای که باید اورد !! ؟ نه همه نباید بچه دار بشن گلم این یه فرمول نیست 

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️
من 22 سالمه میخوام درسم تموم شد با عشقم ازدواج کنم دعا کنین لطفا برامون به هم برسیم❤

اگه صلاح خداوندباشه شک نکن بهم میرسید منم خیلی خواستگارداشتم تعریف اینام نیست عشقمم میدونه اون موقع که عشقم اومد۳،۴تاهم اومدباهم منم دوستداشتم به عشقم برسم اصلا حرف ازدواج نزده بود که یهو اومدگفت میخوام باهات ازدواج کنم وبه خدام گقتم اگه صلاحه بهم برسیم که خداروشکررسیدیم وحاصلشم یه پسمل یازده ماهس

مجردم ۲۱ سال . والا نمی دونم عشق چطوره. 

من هر روز دلم برا یکی میتبه 😂😂

این قدر داغونم که عاشق صدا هم شدم. 😁

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

اگه صلاح خداوندباشه شک نکن بهم میرسید منم خیلی خواستگارداشتم تعریف اینام نیست عشقمم میدونه اون موقع ...

ایشالا مامانش اینا خیلی گیرن و همش میگه میخوام از شهر خودمون برات زن بگیرم😒عزیزممم خوشبخت بمونید ایشالا❤

این چه جمله ای که باید اورد !! ؟ نه همه نباید بچه دار بشن گلم این یه فرمول نیست 

چی بگم دیگه منطورم ازاورد واسه خودم بود اره دیگه هرکی زندگیش وتصمیمش به خودش ربط داره

ایشالا مامانش اینا خیلی گیرن و همش میگه میخوام از شهر خودمون برات زن بگیرم😒عزیزممم خوشبخت بمونید ای ...

مادرپدرشوهرمنم مشگینن خودمون تهران کارمیکرد که موقع مدرسه دیده بود ...منم اون موقع گفتم مامانت اینانزارن چی بگن دوره وفلان گفت نه مهم خودمم واقعا اینجوری شد قربونت

مجردم ۲۱ سال . والا نمی دونم عشق چطوره.  من هر روز دلم برا یکی میتبه 😂😂 این قدر داغونم که ع ...

واااااقعا ...عاشقی خیلی خوبه واااااقعا