2777
2789
عنوان

شکست عشقی خورده ها بیان

197 بازدید | 29 پست

تجربه هاتون رو لطفا میشه بگید 

فراموش کردید؟ 

حالم بده فقط محتاج یه حرف آرامش دهنده هستم 

دوماه گذشته قلبم هنوز آتیشه 

بگید فراموش کردید یا نه؟ 

همه کار کردم ولی هنوز بغضم داره خفم میکنه

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

آره اگه خودت خودتو تحریک نکنی که مدام بهش فک کنی کم کم فراموش میشه، وقتی با کس دیگه ای آشنا بشی که دوسش داری هم دیگه اصلا دلت نمیخاد برگردی به اون هیچ وقت، کم کم چشمات باز میشه و از این احساسات درمیای و یه روز از خودت میپرسی چی با خودم فک میکردم کا میخاستم با این باشم؟! خدا رو شکر که بهم زدیم

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو ماه زیاد نیست وقتی رابطه عمیق بوده باشه 

و بعنوان کسی که تجربه داره، واسه من که به مرور ماه ها خیلی خیلی بهتر شدم، ولی یادت باشه که جای زخم همیشه هست ، دقیقا مثل یه  جای بخیه خورده ، کم کم و به مرور فقط نگاش که میکنی درد نداره دیگه فقط یادت میاد که دیگه نباید کاری کنی که دوباره زخم بشی 

و این هست آغاز یه زندگی متفاوت نسبت به بدنی که زخم نخورده 😊

تلاش کن خودتو بسازی. یعنی سرتو گرم کن چیزای جدید یاد بگیری. هرچی آهنگ غمگین و شکست عشقی و ایناس از گوشیت پاک کن، سمّه برات. شاد باش. خدا رو شکر کن سلامتی. فرصت داری برای زندگی. بهت بگم اکثر غریب به اتفاق پسرا همینن و خیلیامون زخم خوردیم از سادگیمون و اعتماد به نفس پایینمون. اینم راست میگن که اون لیاقت تو رو نداشت.

خلاصه که خودتو دوست داشته باش. بعد میبینی خیلیا که سرشون به تنشون میارزه دوستت دارن. 

من بعد 14 سال هنوز با فکرش یکی از رگ ای دستم می گیره 

اره داستانت و تو تاپیک قبلم دیدم 

دلم نمیخواد فراموشش نکنم 

دوس دارم طوری بره از ذهنم که انگار نبوده

تلاش کن خودتو بسازی. یعنی سرتو گرم کن چیزای جدید یاد بگیری. هرچی آهنگ غمگین و شکست عشقی و ایناس از گ ...

امیدوارم اینطور که شما میگی باشه ... 

دو ماه زیاد نیست وقتی رابطه عمیق بوده باشه  و بعنوان کسی که تجربه داره، واسه من که به مرور ماه ...

آخی دقیقا درست توصیف کردی

روح و حافظه آدم زخمی میشه و همونطور می مونه😖

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***