2777
2789
عنوان

خانوادم درکم نمیکنن

845 بازدید | 12 پست

سلام

میدونید چیه؟؟

من17سالمه

امسال شروع کردم به درس خوندن برای کنکور

برنامه ریزی کردم

ارادشو دارم،انگیزشو دارم

اما هیچ کس درکم نمیکنه

اول از همه مامانم،تامیام بخونم میگه لباسارو پهن کن لباسارو تا کن ظرفارو بشور جاروبرقی بکش

وقتیم باهاش صحبت میکنم بسه من نمیتونم برسم به برنامم باید برم درسمو بخونم بامن بحث میکنه

دعوام میکنه،میگه وظیفته

بعد از طرف دیگه میگه دخترای خالت درس میخونن تو نمیخونی

توخونه یا دعواس،یا جیغوداد یا سروصدا

محدودیت دارم برای بیرون رفتنم

ک برم کتابخونه ای چیزی درس بخونم

😞خسته شدم،چی بگم بهشون

هرچقد منطقی صحبت میکنم بازم جوابم دادو بیدادو دعواست

😭اخرم میگن درس نمیخونی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایول بابا تو ک خوبی...مامان من دوقلو اورده الان ۲سالشونه بچه هاشو نگه میدارم کمکش میکنم تو خونه اخرشم میگن چرا ددس نمیخونی یا میرم بخونم میگن بیا اینکارو کن میگم خب درسم چی میگن تو ک هیچوقت نمیخونیوالان درس خوندنت گرفته؟؟😑

من تا پایان عمرم به این می اندیشیدم:زنی که عشق را میپذیرد،تا چه اندازه بی دفاع میگردد....خانمای سایت بیاید یاد بگیریم دل خانم باردار رو نشکنیم دل کسی که دامنش هنوز سبز نشده رو نشکنیم‌‌..اصلا چطوره دل آدمادو نشکنیم؟تاوانش خیلی سخته💔بیاید به عقاید هم احترام بزاریم و به زور تو سرم هم نزنیم برای اینکه بگیم ما بهتریم..با احترام و علاقه به تک تک شما عزیزان...💜کسی مخالف عقاید منه تا جایی بحث میکنم که احتراما حفظ بشه ممنونم🧡

سعی کن یه تعادل ايجاد کنی بین کارای خودت و کمک به مامانت

والا رفیق من با رتبه 50، دو خواهر کوچک‌ تر از خودش را اداره میکرد و مامانش هم کارمند بود و نصف روز اصلا خونه نبود 

😉Dare, dream, dance and smile loudly 

دخترای خوب یکی از بهترین راه‌ها اینه اولا بحث نکید همون زمان بحثوکار رو انجام بدید

صبا زود پاشید به خوندن در روز قبل گفتنشون کار رو انجام بدید الان زمانیکه تو گوشی هستین رو اختصاص بدین ب خوندن

مامان منم همین بود یه روز بهم گفت دیگه حق نداری کتاب بگیری دستت

منم کتابامو کلا جم کردم گزاشتم تو پلاستیک کلناا گفتم بفرما بنداز دور میخام کلفتی کنم ببینم به کجا میرسم

(البته بگما من بابام خیلی بیشتر درکم میکنه)بابام کلی اسرار منم میگفتم نه

دو هفته درس نخوندم فقط کارای خونه رو انجام دادم صبحونه نمیخوردم فقط ناهار اونم خیلی کم شامم نمیخوردم دیگه دیدن خیلی زیاد جدی گرفتم رفتن میز تحریرم که شکسته بودو عوض کردن کلی چیز میز گرفتن 

از اون موقع هیچی نمیگه بهم☺

هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷـ...

ببین عزیزم منم مشکل شما رو داشتم. تنها کاری که کردم این بود که غصه خوردم و الان ۳۳ سالم هست و پشیمونم از کاری که کردم.‌ اینو بدون که خیلی از بچه ها با پدر و مادراشون اختلاف دارن اما مهم نوع برخورد شماست. خانواده ی شما همین آدمها هستن و قرار نیست اتفاق خاصی بیفته پس سعی کن باهاشون کنار بیای. اصلا باهاشون بحث نکن و یه جوری برنامه ریزی کن تا به درسات برسی. مثلا شبا زودتر بخواب و صبح زود پاشو درس بخون. هر چی بیشتر باهاشون بحث کنی، شرایط بدتر میشه. من خودم این راه رو رفتم. شما نرو.

راهشو پیدا کن

تایم های خوابت را یکم تغییر بده

دیگه تا آخر شب که ازت کار نمیکشن

شب ها شروع کن به درس خوندن یا صبح ها ساعت پنج و شش از خواب پاشو و شروع کن

عزیزم مامانت که دیگه خانم تناردیه نیست و تو هم کوزت نیستی دیگه که

😉Dare, dream, dance and smile loudly 
مامان منم همین بود یه روز بهم گفت دیگه حق نداری کتاب بگیری دستت منم کتابامو کلا جم کردم گزاشتم تو پ ...

خب خدا رو شکر کنین که خانوادتون آدمای خوبی هستن. من ماه رمضون امسال سه روز تمام هیچی نخوردم و روزه گرفتم. خانوادم به روی خودشونم نیاوردن. آخرش گلاب به روتون انقدر زرداب بالا آوردم که داشتم می مردم.‌خودم رفتم یه چیزی خوردم. 

من والا از شیش صبحه بیدارم

همش باید کارکنم

روی ی نصفه درس هشت ساعته موندم

که چی؟

که تامیام شروع کنم

فلان کاروکن

این غلطو کن

اون غلطو کن

بخدا خسته شدم،دیگ انقدم ازم کارمیکشه جون نمیمونه درسمو بفهمم😞

خب خدا رو شکر کنین که خانوادتون آدمای خوبی هستن. من ماه رمضون امسال سه روز تمام هیچی نخوردم و روزه گ ...

😥

هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷـ...