2777
2789

سلام کسی بوده گودی کمرشو درمان کرده باشه؟ممنون میشم راهشو بگید

بیست و یک سالمه و گودی و کمر درد دارم تقریبا دو ماهه ورزش هایی ک تو اینترنت بوده پیدا کردم انجام میدم تقریبا بی فایده بوده البته کمی کمر دردم بهتر شده اما گودی نه 

لطفا اگ راهی براتون جواب داده بگین😭

منم دارم اما این گودی فقط با عمل درمان میشه . خیلیا میگن با کمر بند مخصوص که باید دکتر مغز و اعصاب ستون فقرات تجویزش کنه 

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی راهی جز عمل نیس؟شرایط عمل ندارم الان😓

نهایتش کمربند بشرطیکه گودیش زیاد نباشه 

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰

ن

من گودی کمر دارم  نه کم زیاد ولی از داشتنش خوشحالم

گودی کمر اگه مشکلی ایجاد نکنه و کمر درد نداشته باشی در کل کم باشه خیلیم اندامو قشنگ میکنه ولی بر من زیاده درد دارم نداشتنشو ب داشتنش خیلی ترجیح میدم 😢

گودی کمر اگه مشکلی ایجاد نکنه و کمر درد نداشته باشی در کل کم باشه خیلیم اندامو قشنگ میکنه ولی بر من ...

دردم دارم گلم 

موقع بلند شدن نشستن 

هیچ وقت نمیتونم صاف روی کمر بخوابم فقط هم ۱۹ سالمه و سالهاست کمر درد دارم اما دوسش دارم

💜👶❤
نه ولی از تستای تشخیصش استفاده کردم  گودی کمر تقریبا شدید دارم علائمشم دارم خیلی کمر درد دارم ا ...

منم تا قبل از تابستون پارسال مطمئن بودم گودی کمر دارم، چون معلم ورزش دبیرستان بهم گفته بود کلی هم ناراحت بودم دیگه این اواخر کمردرد که داشتم از وجودش مطمئن بودم تا اینکه چند تا دکتر حاذق رفتم و متوجه شدم گودی کمرم استاندارده و اصلا جای نگرانی نیست و کمر دردم به خاطر ساییدگی خفیف ۲ تا از مهره های کمرمه.

شما هم بهتره بری پیش یه دکتر تا با عکس و MRI مطمئن شی بعد درمان کنی. 

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم
دردم دارم گلم  موقع بلند شدن نشستن  هیچ وقت نمیتونم صاف روی کمر بخوابم فقط هم ۱۹ سالمه و ...

باید درمانش کنم اصلا نمیتونم رو پام وایسم و راه برم خسته شدم دیگه😕 تا فرصت هس بیا درمان کنیم سن بره بالا تر سخت میشه فک کنم 😂 سن بالاتر عوارصشم بیشتره لابد

منم تا قبل از تابستون پارسال مطمئن بودم گودی کمر دارم، چون معلم ورزش دبیرستان بهم گفته بود کلی هم نا ...

ممنونم عزیزم 

ولی من  اخه همه علامتاشو دارم حتی وقتی کنار دیوارم وایسادم کاملا قسمت پایین کمرم با دیوار فاصله داره فاصلش خیلیم زیاده 

حالا حتما باید دکتر برم که ببینه ممنونم

ممنونم عزیزم  ولی من  اخه همه علامتاشو دارم حتی وقتی کنار دیوارم وایسادم کاملا قسمت پایین ...

منم کنار دیوار وایمیستم فاصله داره ولی واقعا تست مطمئنی نیست لااقل واسه من نبود

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم