2777
2789
عنوان

کنکور زبان

166 بازدید | 13 پست

سلام خانما من میخوام کنکور زبان ۱۴۰۰ شرکت کنم و مترجمی بخونم 

سطح زبانم متوسطه رو ب پایینه اما بهش خیلی علاقه دارم و میخوام از آبان شروع کنم تا کنکور روزی حداقل با برنامه ریزی ۵ ساعت بخونم و سطح زبانم رو بیارم بالا

بنظرتون میتونم رتبه پایینه ۲۰۰۰ بیارم؟😢

مطمئنن

طرف از الان میخونه تجربی زیر هزار میاره

زبان جای خود داره

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)

چرا با کنکور؟ دانشگاه پیام نور یا علمی کاربردب بدون کنکور،ثبت نام میکنن،اینم بگم من خودم مترجمی خوندم وحشتناک سخته،و لازمش اینه از قبل ورود به دانشگاه زبانت عالی باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا با کنکور؟ دانشگاه پیام نور یا علمی کاربردب بدون کنکور،ثبت نام میکنن،اینم بگم من خودم مترجمی خوند ...

من این چند ماه میخوام سطح زبانم رو بیارم بالا و بعد اینکه دانشگاه قبول شدم از ی طرف هم کلاسای زبان برم بنظرتون این طوری خوبه؟

چرا با کنکور؟ دانشگاه پیام نور یا علمی کاربردب بدون کنکور،ثبت نام میکنن،اینم بگم من خودم مترجمی خوند ...

عزیزم من میخوام برم آموزش زبان آزاد بخونم ..نظرت درباره ی این گرایشش چیه

من این چند ماه میخوام سطح زبانم رو بیارم بالا و بعد اینکه دانشگاه قبول شدم از ی طرف هم کلاسای زبان ب ...

خوب هم دولتی هم ازاد هم پیام نور .بدون کنکور و با سوابق تحصیلی میتونی بری ......فقط دبیری زبان(فرهنگیان )باید رتبه ی عالی بیاری