2777
2789
خدا رو شکر جددی آره باهم حرف نزدیم واقعاااا😀 لطف داری عزیز دل ممنونم❤ راستی شما شاعری؟

😘😘😘😘

شاعر نه

ولی مینویسم

شعر و دلنوشتع

دلیه

اصول ندارع

😂

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الهی عزیزم😂😂😘😘😘😘😘

فدات

بخدا یکم ناراحت شم تو واقعی

زورم ب کاربریم میرسع

ب دو ساعت نکشیده پشیمون میشم

نینی یار شکاره از دستم

فدات بخدا یکم ناراحت شم تو واقعی زورم ب کاربریم میرسع ب دو ساعت نکشیده پشیمون میشم نینی یار شکار ...

خخخ منم قبلا اینجور بود تلگرام هی دیلیت میزدم

برای آرامش و خوشبختی خونواده م یه صلوات به حضرت مهدی هدیه میکنی😘
😘😘😘😘 شاعر نه ولی مینویسم شعر و دلنوشتع دلیه اصول ندارع 😂

شرمنده دیر جواب دادم داشتم سفره رو جمع میکردم😄 جدددی چقدر عالی دیشب تاپیک زدی خیلی شعرت قشنگ بود آفررررین😊😙

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
شرمنده دیر جواب دادم داشتم سفره رو جمع میکردم😄 جدددی چقدر عالی دیشب تاپیک زدی خیلی شعرت قشنگ بود آف ...

خدا ببخشع گلی

😘😘😘😘

تو تاپیک اعتصامی هستم

تقدیم به شما مهربون❤

در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست

غ ق ابهام شدند ثانیه ها...

و سکوت شب شده قصه ی رویایی ما

عشق خود را میسپارم به نسیم

که شود راهی ان خانه ی عاشقانه ای

که درون دل توست!

به سرامده فراق

و منم مست شده ز عطر گیسوان تو

میزنم بوسه به جان و تن تو...!

آنید#  

خدا ببخشع گلی 😘😘😘😘 تو تاپیک اعتصامی هستم تقدیم به شما مهربون❤ در دلم هستی و بین من و تو ف ...

چقدر قشنگ آفرررین👏 ممنونم❤ کاش بتونی چاپ کنیشون راستی چند سالته 😀

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
چقدر قشنگ آفرررین👏 ممنونم❤ کاش بتونی چاپ کنیشون راستی چند سالته 😀

درخواست بدم بهت؟

تاپیک استارتر قاطی شد

درخواست بدم بهت؟ تاپیک استارتر قاطی شد

حتمااااا❤