2777
2789

دوستای گلم هممون مشکلات داریم هرکس به نوعی. مثلا خود من خیلی اتفاقا تو زندگیم افتاده بدترینش خیانت همسرم با دوستم بود حالا همش با خودم میگم تقدیرم بود یا تقصیرم. لطفا بگید

ازدواجم ک اجباری بود واقعا موندم این وسط 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

من ۱۷ سالگی پدرمو ازدست دادم بلافاصله بعدش جداشدم ازنامزدم به نظرم هردوش تقدیرم بوده

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا به تقدیر، یعنی چیزی تو سرنوشت آدم از قبل نوشته شده باشه اعتقاد ندارم. اتفاق های بد هم می رم دنبال دلیل منطقیشون که بتونم از بروز دوباره شون پیشگیری کنم

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

ازدواجم کلا تقدیر بوده از همون اولش .چون خودم هیچ نقشی نداشتم بعد از ۱۲سال هنوزم به خاطر،اشتباه اونا دارم تاوان پس میدم

گروه رز زرد  💛                                                                    وزن ۶۹    قد ۱۶۷    هدف ۶۰                                                 من حتما موفق میشوم با تلاش بیشتر 💛💛

تقدیر بعضی جاهاهست ولی بعضی اتفاق ها ربطی به تقدیر نداره ما خودمون قدرت اختیار و عقل داریم وخیلی جاها متاسفانه از این قدرت استفاده نمی کنیم من هم خیلی وقتا اشتباه کردم ولی مطمئنم تقدیرم نبوده 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

پرستاری خوندم باچه مکافات( بی پولی و کارزیاد و رفت امد از روستا به شهر و...) که با پزشک ازدواج کنم. شرایط جوری شد با یه کارگر حمال ازدواج کردم لیسانس فیزیک.غیر از تقدیر به هیچ چیزی نمیشه ربطش داد

همش با خودم میگم اگه عقلم میرسید زن بیوه نیارم خونه. شوهرمو باهاش آشنا نمیکردم خریت نمیکردم آینده رو می دیدم عقل الانمو داشتم که بابا جان شیطان در کمینه. ممکنه پاش بلغزه 

یا اینکه عقل نداشتم جز تقدیرم بوده اینکه باید علاوه بر حسن نیت و پاکی قلبم سیاستم داشتم

پرستاری خوندم باچه مکافات( بی پولی و کارزیاد و رفت امد از روستا به شهر و...) که با پزشک ازدواج کنم. ...

پزشکا با پزشک ازدواج میکنن یک درصدیم با غیر پزشکه معمولا از اقوام میگیرن نباید به این چیزا دل خوش کرد اینم از نظر من تقدیر نبوده واقع بین نبودی از اولش