2777
2789

طلا مال زنه  الان واسه خواهرم زنداداشم  نوشتیم ک داماد باید 14گرم طلا بخره😁

منم آیفون دارم  ولی عمومیه😄 فقط یه مشکل داره وقتی میخوام عکس بگیرم دکمه اش میزنم در حیاط باز میشه 😅 داداشم میگه تو  ضعیفی😒خان داداش تو فقط کافیه وقتی قفل گوشیم بازه ازم بگیری  همچین ازت بگیرم ک کرک پرت بریزه 😉 حالا توی ک امدی امضام رو خوندی ریپلایم کن بگو لایک ب امضات بعد یکی بعدیت میاد امضام رو میخونه  و این میشه ک منو تو یه ملت رو😝 رو اسکول کردیم 😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق زنه و نباید بگیره

واسه من دادگاه هم همین رای داد چون مهرم هم بخشیده بودم.

اما آخر هفته ای که نبودیم ، برگشتیم دیدیم اومدن قفل گاوصندوق شکستن علاوه بر اون ۳۰گرم طلای خودشون همه ی طلاهای خودم و مامانم برداشتن

در ها رو با کلید باز کرده بودن و باز قفل کرده بودن

شکایتم کردیم به هیچ جا نرسید

فامیل هم هستن، خواهرش راحت گفت خب تو دعوا که حلوا پخش نمیکنن

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
طلاهدیه است وبه زن میرسه قانونا،اما اکثر مردها اززن طلاهارو میگیرن به غیر ازحلقه

نگه میدارم واسه زن بعدیشون...

دیدم که میگم

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

نگه میدارم واسه زن بعدیشون... دیدم که میگم

من قانونو گفتم واینکه کاغذخریدشم مهمه دست کی باشه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔