2777
2789
سلام سلیمه جون انشاالله به زودی خبر سلامتی کوچولوتو به حق اما رضا میشنوی.جز چندمو بخونم من دو جز میت ...

ممنون عزیزم انشاالله که بزودی حاجت روا بشی گلم 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سلیمه جان 

عزیزم دعا میکنم به زودی پسر کوچولوت با سلامت کامل از بیمارستان مرخص بشه

این لحظه‌ها رو با تمام وجودم تجربه کردم و کاملا درکت میکنم

زیباترین و شادترین لحظات را در ذهنت بساز تا انشاالله محقق بشه

کوچولوت رو بسپر به خدای مهربون که قادر متعاله 

عزیزم منم یک جز میتونم بخونم

لطفا بگو تا کی فرصت دارم و کدوم جز قرآن رو باید بخونم

سلام سلیمه جان  عزیزم دعا میکنم به زودی پسر کوچولوت با سلامت کامل از بیمارستان مرخص بشه این ل ...

عزیزم‌ممنونم اینروزا خیلی محتاج دعام ختمو کامل برداشتن اگه تونستی آیه الکرسی برا پسرم بخون

عزیزم‌ممنونم اینروزا خیلی محتاج دعام ختمو کامل برداشتن اگه تونستی آیه الکرسی برا پسرم بخون

حتما عزیزم

آیت الکرسی و چهار قل و دعای علقمه را برای گل‌پسرت خوندم

انشاالله به حق اسم مبارکش براتون خیر و خوشی پیش بیاد 

دلت رو آروم کن و با تمام وجودت به خدا توکل کن و نی‌نی رو بسپر به خدا انشاالله خیره

حتما عزیزم آیت الکرسی و چهار قل و دعای علقمه را برای گل‌پسرت خوندم انشاالله به حق اسم مبارکش براتو ...

ممنون عزیزم خدا به ابروی شما به محمدم نگاه کنه

سلام سلیمه جان.حال پسرت چطوره؟ مرخص شده؟ همه بفکرتیم.منم برای محمد کوچولومون سوره نجمو میخونم هدیه به امام سجاد برای شفای بیمار خوبه.تونستی خودتم بخون.ان شاءالله با خبرای خوش خوشحالمون کنی

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
سلام سلیمه جان.حال پسرت چطوره؟ مرخص شده؟ همه بفکرتیم.منم برای محمد کوچولومون سوره نجمو میخونم هدیه ب ...

سلام عزیزم دکتر اومد اکو کرد گفت از اون چیزی که فکر میکردیم بهتره ولی هنوز تنفس واینا مشکل داره زیر دستگاه سنگینه  محتاج دعای شما دوستای خوبم هستم

سلام عزیزم دکتر اومد اکو کرد گفت از اون چیزی که فکر میکردیم بهتره ولی هنوز تنفس واینا مشکل داره زیر ...

سلام عزیزم.خدا رو شکر این خودش خیلی خبر خوبیه.ان شاءالله شرایط جسمیشم زود خوب میشه از دستگاه جدا میکنن.به برکت اسمشو ولادت حضرت محمد ان شاءالله صحیح و سلامت میاد بغلت.بسپار بخود حضرت محمد

من جمله تو بودم و نمی دانستم...