2777
2789

شوهرم کرونا داره بعد دکترش گف بعد8روز این ازمایش رو انجام بده جوابش رو بیارین واسم میخاستم ببینم چه ازمایشیه و چیا توش قراره چک بشه

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نوع ازمایش مال سیستم ایمنی بدنه میخاد ببینه بدنش گلبولا چ تغییری کردن یا آنزیم های کبد زیادن یا ک ...

اهان ینی با این معلوم میشه هنو کرونا داره یا تموم شده؟

خدایا شکرت

تستایی ک براشون نوشتن cbc اوره کرات na k  esr crp d-dimer 

این تستا نیاز نداره ۸ روز بگذرن اگ الان علائم کرونا دارن میتونن تستو بدن 

این تستا هیچکدوم تخصصی کرونا نیستن و فقط ی سری تست مربوط به عفونت و بررسی کلیه هستن این انزیما ممکنه تو بیمارای کرونایی بالا بره ولی همش بالا نمیره d_dimer خیلی جواب میده معمولا تو کرونایی ها میره بالا ولی کیتش چون خیلی کمه اکثر جاها انجام نمیدنش

تستایی ک براشون نوشتن cbc اوره کرات na k  esr crp d-dimer  این تستا نیاز نداره ۸ روز بگذر ...

عزیزم ممنون بابت توضیحت.اخه شوهرم سی تی داد تو سی تی که دکترش دید گف بالای 30درصد ریه هاش درگیره و هردوتا ریه اشم هست متاسفانه بعد دارو داد چون شوهرم علائمم داشت گف داروهارو مصرف کنه 8روز بعد بره این ازمایش رو انجام بده.

خدایا شکرت
اهان ینی با این معلوم میشه هنو کرونا داره یا تموم شده؟

به نظر من شما اگر میخواین بدونین ک همسرتون واقعا کرونا دارن یا ن علاوه بر ای تستا بعد ۱۰ روز تست covid igg igm بدن اون بعد گذشت ۱۰ روز نشون میده ک الان دارن یا قبلا حتی تا چند ماهه گذشته داشتن یا ن 

عزیزم ممنون بابت توضیحت.اخه شوهرم سی تی داد تو سی تی که دکترش دید گف بالای 30درصد ریه هاش درگیره و ه ...

ما تو ازمایشگاه معمولا این تست هارو برای تشخیص اولیه بیماری میگیریم حالا نمیدونم دیگه بعد ۸ روز کاربرد داره یا نه 

به نظر من شما اگر میخواین بدونین ک همسرتون واقعا کرونا دارن یا ن علاوه بر ای تستا بعد ۱۰ روز تست cov ...

عه چه جالب. جواب این ازمایش رو ببرم پهلو دکتر حتمن میگم بهشون عزیزم ممنون ازاطلاعات خوبت که بهم دادی.فقط دوست عزیز دکترش گف بره تست حلق بده اما شوهرم گف وقتی ریه ام درگیره دیگه رفتن نداره نرف تست بده چون علائمم داشت و دکترخودش گف کروناس.هرجی گفتم به شوهرم نرف تست بده.اشکال که نداش نرفت واسه تست حلق

خدایا شکرت
عه چه جالب. جواب این ازمایش رو ببرم پهلو دکتر حتمن میگم بهشون عزیزم ممنون ازاطلاعات خوبت که بهم دادی ...

نه دیگه وقتی تشخیص داده ک کروناست تست حلق چیز اضافه تریو نشون نمیده 

ما تو ازمایشگاه معمولا این تست هارو برای تشخیص اولیه بیماری میگیریم حالا نمیدونم دیگه بعد ۸ روز کارب ...

ینی من دارم اشتباه میکنم که فک میکنم دکتر گفته بعد 8روز.ولی نه خودش گف شبی که رفتیم مطبش گف فردا بره تست حلق بده مرکز بهداشت 8روزبعدم ازمایش نوشتم انجام بده.تودفترجه شوهرم همین نوشتس با دارو و اینا چیزه دیکه ای نیس

خدایا شکرت