2777
2789
عنوان

درد شدید تخمدان

218 بازدید | 31 پست

سلام دوستان من بعد از کلی تاخیر پریود شدم اما حدودا دو هفته طول کشید و خونریزی قهوه ای رنگ و کم داشتم دیروز تموم شد و دیشب من رابطه داشتم از صبح با درد شدید تخمدان پا شدم و ترشح خونی و صورتی رنگ مث اب دارم ایا ممکنه کیست بوده ک ترکیده باشه من پلی کیستیک دارم و لازمه ب دکتر مراجعه کنم ؟تورو خدا راهنماییم کنید اینجا دسترسی ب دکترم کمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما پلی کیستیکها هر ماه یه برنامه داریم من که خسته شدم .یه بار سروقت میشی یه بار نمیشی .یه بار وسط ماه میشی ‌یه بار لکه بینی 

شروع انتظار۹۵/۸/۲۶پایان انتظارم رو خدا میدونه ..دلم شکسته خدایا به بزرگی خودت قسم میدم انتظارم تموم بشه.زندگیم پر آرامش بشه...از ته دل بخندیم .خدایا دیگه امیدی ندارم😔😔

پلی کیستیک ، کیست های متعدد ریز!!!

یه سونو انجام بدین بهتره

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

خب برو بخش تریاژ بیمارستان

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
ما پلی کیستیکها هر ماه یه برنامه داریم من که خسته شدم .یه بار سروقت میشی یه بار نمیشی .یه بار وسط ما ...

شما هم دارین؟ 

یه حاجت دارم واسه حاجتم{ صلوات} بفرستین هرکی بفرسته از خدا میخوام به تموم خواسته هاش برسه 

من مجردیم خیلی تخمدانام درد میکرد ب طوری ک یبار فکر میکردم ترکیدن رفتم دکتر و گف تخمدانات خیلی فعالن

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔