سلام دوستان هفته ۲۲ بارداری هستم یک ساعت بعد نزدیکی موقع دستشویی ترشح چسبناک و زیاد ازم دفع شد الان باید چیکار کنم خیلی ترسیدم دیدم این ترشح اکثرا ماه آخر قبل زایمان داشتن لطفا اگه تجربه دارین کمک کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکماه بود رابطه نداشتیم دوروزه در مورد خیانت و بارداری خوندم ترسیدم اشتباه کردم🙈 ترشح من خیل ...
گلم رابطه اروم و با یه سری پوزیشن ها ایراد نداره نمیشه مردهامون رو یه سال محدود کنیم گناه دارن و استحکام زندگی کم میشه البته اینو برای کسی میگم که بارداری عادی داره نه کسی که باید استراحت باشه
گلم رابطه اروم و با یه سری پوزیشن ها ایراد نداره نمیشه مردهامون رو یه سال محدود کنیم گناه دارن و است ...
دکترم نگفت رابطه نداشته باشین فقط بهم گفت بچه پایینه من خودم از ترسم گفتم رابطه نداشته باشم که دو روزه پشیمون شدم رابطه آرومم که باشه بازم یکجوریه به شکم فشار میاد