2777
2789

سلام دوستان هفته ۲۲ بارداری هستم یک ساعت بعد نزدیکی  موقع دستشویی ترشح چسبناک و زیاد ازم دفع شد الان باید چیکار کنم خیلی ترسیدم دیدم این ترشح اکثرا ماه آخر قبل زایمان داشتن لطفا اگه تجربه دارین کمک کنید

سلام عزیز

معذرت میخوام موقع رابطه جلوگیری نداشتین؟

چون وقتی منم جلوگیری ندارم همینطور میشم من الان۲۴ هفتم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه جلوگیری به روش طبیعی بود یعنی تخلیه داخل نبود 

ببین کلا ترشح عادیه من امروز اتفاقا دیدم با اینکه رابطه نداشتم ولی  غلیظ و تقریبا زیاد هم بود

چرا رابطه داری من که از اول بارداری رابطه نداشتم میترسم،اما ترشح چسبناک و غلیظ منم دارم فکر کنم طبیع ...

یکماه بود رابطه نداشتیم دوروزه در مورد خیانت و بارداری خوندم ترسیدم اشتباه کردم🙈 

ترشح من خیلی زیاد بود  کشسان ۸ سانت می شد مثل چسب اصلا تا الان ندیده بودم شماهم همینطورین؟

یکماه بود رابطه نداشتیم دوروزه در مورد خیانت و بارداری خوندم ترسیدم اشتباه کردم🙈  ترشح من خیل ...

گلم رابطه اروم و با یه سری پوزیشن ها ایراد نداره نمیشه مردهامون رو یه سال محدود کنیم گناه دارن و استحکام زندگی کم میشه البته اینو برای کسی میگم که بارداری عادی داره نه کسی که  باید استراحت باشه

ببخشین اینجور ترشح برا مجرد هم اتفاق بیفته طبیعیه ؟

عزیزم واقعا نمیدونم

اگر از نظر عفونت اینا میگین اگر همراه سوزش و خارش نباشه ایرادی نداره 

گلم رابطه اروم و با یه سری پوزیشن ها ایراد نداره نمیشه مردهامون رو یه سال محدود کنیم گناه دارن و است ...

دکترم نگفت رابطه نداشته باشین فقط بهم گفت بچه پایینه من خودم از ترسم گفتم رابطه نداشته باشم که دو روزه پشیمون شدم رابطه آرومم که باشه بازم یکجوریه به شکم فشار میاد 

دکترم نگفت رابطه نداشته باشین فقط بهم گفت بچه پایینه من خودم از ترسم گفتم رابطه نداشته باشم که دو رو ...

منم جفتم یکم پایین لولایینگ

انشاالله این چند هفته باقی مونده هم به خیر و خوشی بگذره عزیزم