2789

خانمی که اسمتون گل داشت و یک شب که حالم خیلی بد بود شماره معلم خواهرزاده تون رو بهم دادین فقط بخاطر شما ثبت نام کردم و تاپیک زدم خانم

الهی هرچی میخوای خدا بهت بده. تا یکماه پیش شبها از استرس درس و مدرسه پسرم گریه میکردم و خوابم نمیبرد. ولی الان خوشبختترین مادر روی زمینم. همه چی فوق العاده است و اینو تا آخر عمر مدیون شما هستم که منو با این استاد نازنین آشنا کردید. 

امیدوارم یک جا یک روز یکی یک بار سنگین از رو ‌دوشتون برداره.

دست خدا همراهتون

به به چ دعای خوبی حس خوبی داشت 

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چقدشبیه تبلیغ بود🤔

تبلیغ چی؟ که بچه دارم؟ یا تدریس مجازی و کندی بچه ام روزگارمو سیاه کرده؟ میشه بگی منظورت از تبلیغ چیه؟ یا مثلا معلم خصوصی گرفتن برای یک بچه اعصاب خرد کن افتخاره که جار بزنم

تبلیغ چی؟ که بچه دارم؟ یا تدریس مجازی و کندی بچه ام روزگارمو سیاه کرده؟ میشه بگی منظورت از تبلیغ چیه ...

تبلیغ برااون خانم معلم

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
من ی سوالی بپرسم.معلم میاد خونتون یا شما میرین خونشون؟

معلم میاد عزیزم. پسر من بخاطر استرس کرونا شرایط روحی مناسبی نداره از خونه بیرون نمیره. معلم ساز و معلم مدرسه گرفتم هر دو میان خونه

نه گلم دلتو صاف کن دنیا رو از زاویه های دیگه هم ببین!  این خانم حتی فرصت نداره برای پسر خودم ی ...

چه ربطی ب دلم داره احه🤔اینجازیادتبلیغ این مدلی هس برااون گفتم.بهرحال موفق باشین🙏

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚