2777
2789

باسلام

من دوروزبدن دردم امروز هرلحظه یه جام دردمیکرد

وحس بویایی وچشاییم خیلی ضعیف شده 

تست ندادم ولی بیشترعلائم کرونارودارم

ازکسانی که کروناگرفتن راهنمایی میخواستم

به نظرشمام کروناگرفتم دیگه

..سلامتی وفرج اقا امام زمان(عج)صلوات..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرماخوردگیم تا حدودی بویایی و چشایی رو از بین میبره الیته

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
سرماخوردگیم تا حدودی بویایی و چشایی رو از بین میبره الیته

به منم اونایی که ازشون گرفتم همینو میگفتن که قرص سرماخوردگی بخور دکتر گفته سرماخوردگی ساده است بعد خودشون داروهایی که برای کرونا میدن مصرف میکردن 

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

به منم اونایی که ازشون گرفتم همینو میگفتن که قرص سرماخوردگی بخور دکتر گفته سرماخوردگی ساده است بعد خ ...

ای وای.حالا بهتری؟ابریزش بینی هم داره کرونا؟

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
دارم دارو میخورم قرنطینه ام کاش یک کار کرده بودم که الان دلم نمیسوخت این همه رعایت کردم آخر هم گرفتم

علایم شماچیه چندروزه درگیرین؟ 

..سلامتی وفرج اقا امام زمان(عج)صلوات..
علایم شماچیه چندروزه درگیرین؟ 

پسر من سه شنبه پیش دو روز تب کرد پنج شنبه من گلودرد داشتم با سرفه قرص سرماخوردگی خوردم خوب شدم از جمعه شب بوی بد تو دماغم حس میکرد شنبه دماغم درد گرفت و یک شنبه کلا بویایی و چشاییم رفت دو روزه چشاییم برگشته اما بویایی ندارم همچنان 

سردرد و سرگیجه و ضعف و بی اشتهایی و بدن درد هم داشتم

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم