2777
2789

خیلی هارو دیدم که می گفتن دوست دارم بهش پیام بدم...

ولی باور کنید ارامشتونو به هم میزنه

نمی خوام بترسونمتون ولی دو حالت داره یا جواب نمیده یا پی ام میده و بازی شروع میکنه

میدونم درسته بیشتر مومو هایی که پیام  میدن فیکه 

ولی بچه ها خواهشا برای اینکه جنمتونو نشون بدین همچین کاری نکنین

و دلیلشم اینه به احتمال خیلی زیاد هک میکنه واز اون بدتر با شما تماس تصویری میگیره با چهره وحشتناک

حتی اگه مطمئنید اتفاقی نمیفته محض احتیاط این کارو نکنید...

عکس تماس تصویری ها تو کانالای تل هست 

من خودم دیدم خیلی ترسیدم

لطفا خودتونو درگیر  نکنید 

جز پناه تو در پی چیز دیگری باشم ؟؟!!!!!                      لینک چالش حرف ناشناس 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/845725         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این همه مریضی لعنتی و گرونی و مردم که دیگه نا ندارن ادامه بدن ...این مومو رو کجای دلمون بذاریم 😑

کرونا بیداد میکنه 😔

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

بابا اینو واسه ترسوندن بچه ها درست کردن

شماها چرا میترسید😐🤦‍♀️

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

منم بهش پیام دادم پریشب😳😁

میدونی غیرت چیه؟     غیرت حجاب و این چرتو پرتا نیست.   غیرت حساسیت و اعصبانیت بی جا نیست . غیرت یعنی نزاری اشکش دربیاد.   غیرت یعنی با کسی غیر خودت درو دل نکنه.    غیرت یعنی نزاری دلتنگت بشه(:.  نزاری دلش بشکنه غیرت یعنی به کسی غیر از خودت فکر نکنه یعنی به کسی غیر از خودت نیاز نداشته باشه   به این میگن غیرت عزیزم. غیرت این نیست که بگن روسریتو بکش جلو... غیرت این نیست که بگن با جنس مخالف حرف نزن.. غیرت یعنی نزاره هیچوقت تنها باشی.. درکت کنه بهت اومید بده... غیرت یعنی این:)         هی منو ریپلای کن بگو وای چه امضای باحالی داری تا یکی بیاد ببینه وقتی اومد ببینه بفهمه ایسگاش کردیم😂