2777
2789

اشکال نداره شما صبور باش

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دیدم اسی ها طاقت دارن .بقیه میان به نظرات ما برای اسی ها گیر میدن 😂

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

من وقتی اسی میشم همش استرس دارم یکیو بدون لایک بزارم .کل دغدغم همینه

انگار حالا دنیا به اخر میرسه طرف لایک نشه

تاپیک قبلیم نتونستم همه رو لایک کنم متشنجم

فقط طلاق

اشکال نداره شما صبور باش    

الان یکی پرسیده بود معلمی خوبه یا بد . من گفتم کارش خوبه حقوقش کمه . داشت منو می کشت . که کجاش کمه . آقا نظر خواستی منم نظر دادم . حالا چرا دعوا داری

این خاصیت اسی ها 

حالا کدوم اسی 

اسی پاشنع طلا یا اسی دمپایی پارع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

فک کردم نوشتی  چرا اسی ها طلاق نمی گیرن

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌