2777
2789
عنوان

ادم یه غلطی میکنه توش میمونه

835 بازدید | 50 پست

بچه ها این ورم پره های بینی کی میخوابه ؟؟؟

من ۱۳ماهه عمل کردم هنوز نامتقارن هستن 

یکی شون گنده تر از اونه 

اعصاب برام نزاشته😭😭

پره هامم باز نکرده

چقد بده اینهمه خرج کن درد بکش آخرم راضی نباشی 

دکترت خوب بود؟

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد بده اینهمه خرج کن درد بکش آخرم راضی نباشی  دکترت خوب بود؟

مدلش خوبه 

فقط پره ها نامتقارنه و یکم رو تیغه فررفته شده 

باید ترمیم کنم 

فعلا خواهرم پیشش عمل کرده

مدلش خوبه  فقط پره ها نامتقارنه و یکم رو تیغه فررفته شده  باید ترمیم کنم  فعلا خوا ...

اگه تابلو نیس زیاد حساس نباش 

مگه تابحال کسی بهت گفته ک چرا دماغت اینطوریه؟؟

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟
شما پره هاتو نو باز نکرده بود؟

چرا باز کرده بود واسه من یه طرف استخوان رو باریک کرده یه طرف نکرده یه طرف پره رو کوچیک کرده یه طرف نکرده و اون طرفی که این کارا رو نکرده بدشکله اون طرف خوشگله و از روبرو بد نیست هرچی به شوهرم میگم بزار برم ترمیم میگه نه داغون تر میشه ولش کن

چرا باز کرده بود واسه من یه طرف استخوان رو باریک کرده یه طرف نکرده یه طرف پره رو کوچیک کرده یه طرف ن ...

دقیقا برای منم همینه با این تفاوت غضروف من خوابیده یه طرف خوشگله یه طرف نه 

تازه کجم دیده میشه 

اصلا نمیتونم بیخیالش شم

گوشی مامانم دستمه  گوشی خودم خاموشه عکسام تو اونه  شرمنده🌹

دشمنت شرمنده یعنی پره های بینیت کوچیک بزرگه؟و اینکه بینی قبل عملت گوشتی بوده یا استخونی؟

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...
دقیقا برای منم همینه با این تفاوت غضروف من خوابیده یه طرف خوشگله یه طرف نه  تازه کجم دیده میشه ...

چی بگم خواهر بعضی وقتا میگم ولش کن شانس من بوده بخدا همه پیشش عمل میکردن میشدن عروسک منه بیچاره فقط یه نیم رخم خوب شده همیشه توی زندگیم شناسم نصفه نیمه بوده

چی بگم خواهر بعضی وقتا میگم ولش کن شانس من بوده بخدا همه پیشش عمل میکردن میشدن عروسک منه بیچاره فقط ...

منم دقیقا میترسم عمل کنم خراب شه بدتر 

الانم خواهرم پیشش عمل کرده خوب شده فقط من😞