2777
2789
عنوان

فرهنگ لق بنظرتون چیاس؟

194 بازدید | 13 پست

بنظرمن یه زنه که توجمع لهت میگه بچت چقدریزه.... به نمیادپنج ماهش باشه😖😖😖

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

خب چیز بدی نیست...شاید ژنیکیه یا بعدا بهتر میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لق ؟

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

یه خانم که به مادری که جواب جنسیت بچه اش دختره میگه اخی بچت دختره؟ اشکال نداره انشالله بچه بعدیت پسر شه 

حالا خوبه پسر خود اون خانم هم زرت و زرت گند میزنه به سر تا پای مادره و محل خیلی ببخشید ولی سگ هم بهش نمیذاره و اصلا ادم حسابش نمیکنه

خب چیز بدی نیست...شاید ژنیکیه یا بعدا بهتر میشه

منظورم بی فرهنگیه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

اینکه همسایمون بمن میگه چه صورتت لاغر شده مثل معتادا شدی😞😞

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟

هرکسی که تو کارای مردم فضولی میکنه و هی سوال میپرسه چرا بچه نمیارین؟چرا سرکار نمیری؟چرا خاستگار نداری؟ 

و....😑😑😑😑

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

فرهنگ لق و کسایی دارن ک تا بچه یکم فضولی کنه میگن وااااای چرا بچت اینجوریه خوب تربیتش نکردی 

برا بچت چیزی بخری میگه نخر لوس میشه 

بچه بهونه بگیره بگه این اگه دست من بودم دوروزه آدمش میکردم 🤨

درحالی ک تربیت بچه های خودش افتضاحه