سه شنبه بعدازظهر خوابیدم و بعد دو ساعت با دست دخترم که میزد رو صورتم بیدار شدم خیلی کسل و بی جون بود و هر جوری که بود بیدار شدم .تا شب گلوم درد گرفت و دردش بیشتر و بیشتر شد منم خودمو به باد محلول نمک و جوش شیرین گرفتم هم تو بینیم اسپری میکردم هم غرغره .فایده نداشت و صب فرداش رفتم دکتر اصلن معاینه ام نکرد و گفتم گلو درد دارم اکسیژن خونمو تست کرد با تبم گفت خدا رو شکر از نظر علایم کرونا چیزی نیس ولی دارو هارو بخور و بعد ۶ روز اگه خوب نشدی بیا....
عزیزم ما همون آدمای قبل هستیمااا قبلاً سرما نمیخوردیم؟؟
خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم
گلو دردم خوب شد و دیروز و امروز خلط چرکی داشتم و مدام دفع اش کردم و عسل و ابلیمو و شلغمو جوشونده دارچین زنجبیل هر کاری بگین کردم .الان دیگه بینیمم اب نمیره و ترشح و خلط چرکی هم ندارم فقط بینیم کیپه و صدامم درنمیاد .وقتی میخوابم حس میکنم نفس کم میارم.سرفه هم شبی کردم...