2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که رفتم بهم ندادن گفتن فقط زنای بارداری که سابقه بیماری خاصی داشته باشن .چطوری به شما دادن؟

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.

من که نمیزنم..

بابا عوارض داره

ما که تو خونه ایم جایی نمیریم که بزنیم

مامان دوتا فرشته آذین و آبتین❤️😘 خدایا حافظ تمام کودکان سرزمینم  و فرزندانم باش...اللهم صل علی محمد و آل محمد...
من که رفتم بهم ندادن گفتن فقط زنای بارداری که سابقه بیماری خاصی داشته باشن .چطوری به شما دادن؟

نه جاریمم بارداره به اونم زدن به من هم زنگ زدن هیچ گونه بیماری هم نداریم بارداری اولمه بعصی جاهادروغ میگن برای همه باردارها باید بزنن

نه جاریمم بارداره به اونم زدن به من هم زنگ زدن هیچ گونه بیماری هم نداریم بارداری اولمه بعصی جاهادروغ ...

چقد اینا پس بیشعورن دوبار رفتم بهشونم گفتم اگه انفلانزا بگیرم کلا بد حال میشم ولی گفتن فقط سابقه بیماری خاص

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.
چقد اینا پس بیشعورن دوبار رفتم بهشونم گفتم اگه انفلانزا بگیرم کلا بد حال میشم ولی گفتن فقط سابقه بیم ...

اره واقعا که اگه عدالت بود که اینجور نمیشد جامعه والله من شک کردم که یه خوبی بهم بکنن گفتم ازاینجابپرسم