2777
2789
عنوان

دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه امسال میتونی اراده کنی و درست حسابی بخونی بنظرم بمون واسه پزشکی دوست من پارسال کنکور داد رتبه ش ...

چه خوب !! اره فکر میکنم که قبول شم میدونید چقدر مطالعه میکرد یا مشاور گرفت یا نه؟!!

وای نه دو سال خیلی سخته برای من که دولتی و آزادش مهم نیست فقط نمیتونم انتخاب کنم میترسم بمونم اصلا ق ...

منم تجربی شرکت کردم...رشته های هوشبری و اتاق عمل و مامایی میارم ولی قبل اینا اعضای مصنوعی زدم که احتمال داره اینو بیارم. سال دومم بود.

اگه میخوای که پشت کنکور نمونی، بین رشته هایی که دولتی و آزاد قبول میشی انتخاب کن، و برو

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹
خب رتبت ک عالیه  سال اولم بوده  من بودم ی بار دیگه کنکور میدادم برا پزشکی

مرسی ولی رشته ای که میخواستم تهران نمی‌آوردم شهرستان هم که اجازه ندادن⁦☹️⁩

الان میترسم پزشکی بخونم مثل خیلیا انصراف بدم یا توی خانوادم تاثیر داشته باشه یا در آینده نتونم به بچه هام برسم

منم تجربی شرکت کردم...رشته های هوشبری و اتاق عمل و مامایی میارم ولی قبل اینا اعضای مصنوعی زدم که احت ...

من سال اول اصلا دلم نمی‌خواست درس بخونم ولی میشه بپرسم شما که سال دوم بودین چیشد که مثلا پزشکی و .. نیاوردین؟ میترسم امسالمو مثل پارسال بشه 

این رشته های که قبول شدمم قبول نشم

خب دندان دارو فیزیو تراپی اینا ب سنگینی پزشکی نیست

به پزشکی علاقه دارم و روانشناسی همه هم بهم میگن حماقت نکن پیراپزشکیا هم درآمدش خوبه هم دردسر کناره ولی نمی‌دونم به علاقم برم یا ..

من سال اول اصلا دلم نمی‌خواست درس بخونم ولی میشه بپرسم شما که سال دوم بودین چیشد که مثلا پزشکی و .. ...

من رشته ام ریاضی بوده، یکسال طول کشید تا روی مطالب تجربی مسلط بشم. البته چندسال پیشم دیپلم گرفته بودم و اکثر مطالب یادم رفته بود. سال اول پرستاری آزاد آوردم که نرفتم. سال دومو ببینم خدا چی میخواد.

اگه معدلت اینا خوبه و میدونی که اگه واسه درس خوندن وقت بذاری نتیجه میگیری، چون پزشکی دوس داری بنظرم محکم بشبن بخون

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹
من رشته ام ریاضی بوده، یکسال طول کشید تا روی مطالب تجربی مسلط بشم. البته چندسال پیشم دیپلم گرفته بود ...

میترسم مثل شما چند سال عمرم بیخودی سر یه رشته بره و دوباره برگردم به پزشکی ولی خب الان همه امکانات و زمان و همه چی دارم ولی بیشتر نگرانم چون پزشکی شغل سنگینه به زندگی شخصیم آسیب بزنه

روان چی آخه شنیدم خیلی افتضاحه بازار کار و درآمدش تو ایران  ولی تو دنیا جز ده رشته پر درامده

الان تو دنیا مهم نیست مگر اینکه قصد مهاجرت اینا داشته باشی 

الان باید ب وضع کشور خودت دقت کنی

Off از ۶/۱۹🙃💕