2777
2789

سه روز پیش بچم از تخت کنار مادرش افتاده معدش درد میکرده با پا خودشو زده عقب از روش افتاده سه روزه خواب و‌خوراک ندارم بس که گریه کردم‌دکترم بردم دست زد‌همه جاشو ‌گفت چیزی نیست اگه خیلی نگرانی یک سونو ببر. تمام‌حرکاتش عادیه چیز خاصی ندیدم اما اصلا نمیتونم‌از کنارش بگذرم یا خودمو ببخشم همش اون صحنه جلو‌چشمامه 

میشه 🙏🙏🙏واسم یک صلوات بفرستید ❤️❤️ 🙏🙏 هرکس فرستاد بگه منم واسش بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر بخیر گذشته 

بشه واست تلنگری  که  از این بعد بیشتر مراقب باشی

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
از چه فاصله ای؟ نگران نباش منم پسرم موقع نوزادی عقب عقب می‌رفت از رو تخت با سر خورد زمین ولی خدا رو ...

تقریبا ۴۰ یا ۴۵ سانتی. 😭😭

میشه 🙏🙏🙏واسم یک صلوات بفرستید ❤️❤️ 🙏🙏 هرکس فرستاد بگه منم واسش بفرستم
واقعا😔

قربونت برم حالتو درك ميكنم تو پستام ازم پرسيدي جوابتو دادم 

من چن تا دكتر بردم گفتن بچه چيزيش نشده

از دكتر زنانم كه زايمان كردم پرسيدم گف كه تو اين سن بچه ها نرمن خيلي چيزي نميشع 

گف اگه از گوشو بينيش خون نياد يا استفراغهاي پي در پي نكنه مسعله اي نيست

عزیزم منم دخترم سه روزش بودبستریش کردن برای زردی گفتن خودم فقط بمونم اصلانمیخوابیدوبی تابی میکردمنم کلافه بودبغلش کردم سرش روی شونه ام بوداومدم بلندشم پنجره بازبودندیدم سرش محکم خوردبه تیزی پنجره😰😰الهی بمیرم😥😥سکته کردم دکتراومددیدش گفت خدارحم کرده وچیزی نیست بازم گفت تادوساعت بیدارنگهش دارومراقب باش استفراغ نکنه خداراشکرخوب بودالان ۱۴سالشه وهیچ مشکلی نداره خدابهت رحم کرده اتفاقه میوفته خودت رادیگه اذیت نکن عزیزم