2777
2789
عنوان

برای حاجت همدیگه 14 صلوات بفرستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 30 پست
فرستادم امید وارم خدا بهترین ها رو براتون رقم بزنه ،تورو خدا برا منم دعا کنید کارم درست بشه 

برات ۱۴تا صلوات میفرستم گلم 

حاجتت روا 

ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد
منم میفرستم شماهم برای من تو ی قدمی خونه دار شدن یم دعا کنین جور شه راحت شم

۱۴ تا صلوات میفرستم گلم 

حاجتت روا 

ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میفرستم برات تو هم برام دعا کن ک ان‌شاءالله تو دلیم سالم بمونه و سالم به دنیا بیاد بیاد بغلم 

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
من میفرستم برات تو هم برام دعا کن ک ان‌شاءالله تو دلیم سالم بمونه و سالم به دنیا بیاد بیاد بغلم  ...

انشالله عزیزم. حتما که هر دو سالم و سلامت هستید البته هر سه تو و کوچولو و باباش

هر کس که پیام داده متقابلا 14 صلوات رو براش فرستادم عزیزم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
انشالله عزیزم. حتما که هر دو سالم و سلامت هستید البته هر سه تو و کوچولو و باباش هر کس که پیام دا ...

ممنون عزیزم ان‌شاءالله🙏🏻🤩😘

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

@صدددفی    سلام نشد به شما تو تاپیکتون گیام بدم 

من هم عاجزانه الاماس دعا دارم

امشب منو هم یاد کنید تو نماز شب

بخواهید زودتر به عشقم برسم 4 ساله منتظرم میدونم دوستم هم داره

اسمم اکرم الساداته

منم دعا میکنم برسی به عشقت

سلام همسر شایانم عزیز که از سادات هم هستید. من برای مشکلتون 14 صلوات فرستادم امیدوارم خیلی سریع حل ...

چشم عزیزم. من هم برای شما صلوات میفرستم ان شاالله که بزودیو خوشی حاجتروا بشید