2777
2789

بچه ها من ورودی جدید هستم و میخوام از ترم یک مرخصی بگیرم و ترم مهر و بهمن رو نرم میتونم؟یا باید حتما یه ترم برم و بعدش مرخصی بگیرم؟شرایطش چجوریه بگید تورو خدا

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید مرخصی با احتساب باشه 

با شهریه ثابت 

یا نصف شهریه ثابت 

فرق نداره چ ترمی فکر کنم 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
خب چرا ثبت نام کنی؟ میخوای شهریه بدی فقط؟

خب میشه ترم مهر رو نرم و از بهمن برم؟یعنی میتونم ترم یک رو مرخصی بگیرم؟

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
میتونی. باید بری دانشگاه شهریه ثابتو میدی بعد مرخصی میگیری. مدارکشو باید بپرسی چون من تاحالا نگرفتم ...

همون ترم یک هم میتونم؟چون گفتن حداقل یه ترم باید برم

میتونی آره

نمیدونی چند باید بدم؟چون گفتن بخشی از شهریه ثابت رو

از من ناراحت نشو من قضاوت نکردم عزیزم

موقعیت تو سعی میکنم درک کنم هرچند تا کسی دقیقا جای تو نباشه متوجه نمیشه

ولی احساس کردم اینکه بیام هی منم مثل بقیه بد و بیراه بگم، هییییچچچی درست نمیشه.

همین الآنم اگه با مدارا پیش نرید، کار بدتر میشه و بهتر نمیشه. مگه نگران آبرو ت نیستی؟؟؟؟

سعی کنین به روی خودتون نیارید و بیشتر به باباتون احترام بذارید و اهمیت بدید. 

وگرنه پس فردا دیگه ممکنه بزنه زیر همه چی و کلا بره دنبال اون هرزه

راستی چرا همه تاپیک هات قفله؟ میخواستم این حرف آخرم م بشنوی

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    

۲ساعت تایپ کردم دختر قفل کردی حیفم اومد کپی کردم اینجا بفرستم 😂

اصلا برات مهم نباشه خوش باش، به خودت برس، لذت ببر از زندگی تا مجردی آزادی، منظورم بی بند و باری نیست الان یه سریا آزادی رو بی بند و باری میبینن دختر خاله خودم ۳۰سالشه قصد ازدواج نداره شاغله دستش تو جیب خودشه، ماشینش رو داره میخواد خونش روهم بخره انقدر سرزنده، شاداب، پرانرژی هستش لذت میبرم فکر و خیال، غم و غصه و دغدغه نداره آزاد و رهاست، شوهر سوهان روحه

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

۲ساعت تایپ کردم دختر قفل کردی حیفم اومد کپی کردم اینجا بفرستم 😂اصلا برات مهم نباشه خوش باش، به خودت ...

عه ببخشید عزیزم 

مرررررسی گلم امیدوارم بهترینها سر راهت قرار بگیره بابت حرفای قشنگت😍❤️

عه ببخشید عزیزم مرررررسی گلم امیدوارم بهترینها سر راهت قرار بگیره بابت حرفای قشنگت😍❤️

خواهش میکنم گلم بخدا واقعیته از شوهر فقط بچه نصیب آدم میشه و بارداریهای ناخواسته و سقط و بیماریهای مختلف زنان و افسردگی روحی هیچی نداره 😂😁

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*