2777
2789

میشه دعا کنین باردار بشم از خدا میخوام هرچی میخوایین بهتون بده توروخدابا دلای پاکتون واسه منم دعا کنید😢😢😔😔

😑کاربریه چهارممه 😑۶ساله اینجا عضوم😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشالله این ما بیای خبرای خوب بدی      

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    

ایشالا که خدا یه نینی سالام و صالح بهت بده هرچه زودتر

و همه ی منتظرا هم دامنشون سبز بشه🙏🙏🙏

اعتماد مثل یک پاک کن میمونه، بعداز هر اشتباه کوچیکتر و کوچیکتر میشه😏😏😏

خدا ی نی نیه سالمو صالح بهت بده ب حق امام رضا 

از خودش میخوام ب همه اونایی ک بچه میخان بچه بده 

خدا ماروهم‌ببینه واسه منم دعا کنین 

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
خدا ی نی نیه سالمو صالح بهت بده ب حق امام رضا  از خودش میخوام ب همه اونایی ک بچه میخان بچه ...

مرسی عزیزدلم انشاالله از خدا هرچی میخوای بهت بده ❤

😑کاربریه چهارممه 😑۶ساله اینجا عضوم😍