من بادمجون پوست میکنم و نصف میکنم معمولا بادمجون دلمه ای کوچک یا قلمی ولی یکم تپل باشه بعد که تو آب نمک گذاشتم و ابش رفت تو روغن زیاد حسابی سرخ میکنم
گوشت چرخ شده و پاز داع و یه کوچولو فلفل دلمه ریز و رب و ادیه جات تفت میدم
بعد توی بادمجونا را با چاقو یکمی شیار میزنم و مواد گوشتی میریزیم
با رب و ادویه سس درست میکنم و چندتا گوجه هم رنده میکنم تو سسش وقتی بعد که جوش اومد بارمجونا را میچینم توش ولی روی گشت ها را آب نباید بگیره چندتا گوجه هم حلقه میکنم میچینم کنارش بعد یا میزارم تو فر یا همون روی اجاق گاز فرقی نداری تا بپزه