2777
2789
عنوان

هفته ۴۱بارداری بدون کوچیکترین درد

1856 بازدید | 29 پست

سلام من ۳روزه وارد ۴۱هفته شدم دکترم میگه تا ۴۱ وقت داری واسه زایمان طبیعی ب نظرتون تااخر این هفته صبرکنم یا خطرداره؟چون جواب پیامک هامم نمیده اصلا ی جورایی ب فکرنیست میگم شاید خطرداشته باشه بچه اذیت بشه یا خدانکرده مدفوع کنه مجبورشم سز کنم یکشنبه بعدتعطیلات قراره برم بیمارستان ببینم بستریم میکنن یانه اخه اون‌موقع ۴۰هفته و۵روزمیشم.

دمنوش تخم شوید و رازیانه و گل گاوزبون بخور 

عسل و سیاهدانه بخور 

قرص گل مغربی واژینال بزار 

پله بالا و پایین برو 

زیر دوش اب گرم اسکات بزن 

راه برو و پاهاتو بکوب به زمین

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جرئتی داری واقعا نمیترسی مدفوع کنه؟

خب برو برات امپول بزنن

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

بسشه دیگه پیرشد بچه اون تو.حرکتاشو مرتب چک کن و یکشنبه حتما برو

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
ممکنه اینا واسش بد باشه  واسه هرکسی نمیشه یه نسخه پیچید

نه اینا برای زایمان راحته 

هر مامای همراهی اینارو میگه از هفته ۳۷ به بعد انجام بدین 

من اطلاعاتم رو دراختیارشون گذاشتم همین

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
دمنوش تخم شوید و رازیانه و گل گاوزبون بخور  عسل و سیاهدانه بخور  قرص گل مغربی واژینال بز ...

مرسییی عزیزدل..این کارهارو ب جز گل مغربی انجام دادم ب نظرتون اگه امروز کپسولش رو بگیره تواین دوروزه تاثیر داره؟

سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

واسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعا.فقط قسمت پیام های مشاور پولیه که اونام به درد نمیخوره.

از رولینک اگه خاستین میتونین نصب کنین

https://gahvare.net/i/5e2861cb288bb

نه اینا برای زایمان راحته  هر مامای همراهی اینارو میگه از هفته ۳۷ به بعد انجام بدین  من ...

۳ روزه ک دارم دم نوش هارو میخورم تخم شوید ک عالیه تامیخورم سریع ازم ترشح غلیظ زرد خارج میشه البته باعرض معذرت

مرسییی عزیزدل..این کارهارو ب جز گل مغربی انجام دادم ب نظرتون اگه امروز کپسولش رو بگیره تواین دوروزه ...

والا من همون لحظه دردم خریدم یکی خوردم یکی واژینال خیلی تاثیر داشت 

امپول فشار خیلی درد رو زیاد میکنه

۳ روزه ک دارم دم نوش هارو میخورم تخم شوید ک عالیه تامیخورم سریع ازم ترشح غلیظ زرد خارج میشه البته با ...

تخم شوید بدون درد بازت میکنه