2777
2789

نمیدونم چرا اینجوری میشم سرم درد میگیره ،بالای سرم و پشت سرم،هر روز همینجوری ام،موقعی که میخوام بخوابم شبا انگار داره مغزم سبک میشه یه چی از مغزم انگار داره میره بیرون فک میکنم دارم سکته مغزی میکنم.خیلی میترسم 

عزیزم روغـــــــن سیاهدانه بگیر بمال  رو پیشونیت دو قطره هم بچکون توی بینی ..و میتونی دارچین رو کمی با اب قاتی کنی بمالی رویپیشونیت تمام سردردمیکشه تا میتونی اب زیاد بخور 

خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما برو دکتر، سردرد یه نشونه است میتونه ازچشم،معده،میگرن،سینوزیت،وخیلی چیزهای دیگه باشه

دوتا لگن بذار یکیم آب نسبتا داغ بریز طوریکه یکم بسوزونه یکیشو آب سرد داخل آب داغ نمک داخل آبسر آبلیم بریز پاهاتوتازانو بذار توش ۱۵ دقه بعد جابجا کن یکم بهتر میشه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
عزیزم روغـــــــن سیاهدانه بگیر بمال  رو پیشونیت دو قطره هم بچکون توی بینی ..و میتونی دارچین رو ...

روغن سیاهدونه میریزم تو بینی فقط شبا و منتول میزنم پشت ابروهام ..نمیدونم چرا اثر نداره انگار

حتما برو دکتر، سردرد یه نشونه است میتونه ازچشم،معده،میگرن،سینوزیت،وخیلی چیزهای دیگه باشه دوتا لگن ب ...

باشه مرسی عزیزم....دکتر چشم و رفتم گفت هیچی نیست چشات اوکی هستن...باید بعد تعطیلات برم گوش و حلق و بینی....😢

باشه مرسی عزیزم....دکتر چشم و رفتم گفت هیچی نیست چشات اوکی هستن...باید بعد تعطیلات برم گوش و حلق و ب ...

اینکارو طب سنتی گفت درد سرو کم میکنه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔