2777
2789
عنوان

بطن مغز جنين در آنومالي

757 بازدید | 5 پست

سلام من هفته بيستم آنومالي دادم و بطن مغز جنينمو سايزشو نوشتن ٨.٧ دكترم هيچي نگفت فقط ١ ماه ديگه سونو داد بهم اما چون عددشو سونولوژيست بزرگ نوشته بود و ازم پرسيد آزمايش ژنتيك دادم يا نه شك كردم و اومدم تخقيق كردم خيلي خطرناكه ... كسي مثل من بوده؟

رادیولوژیست😑🥴

كسي كه سونوگرافيو انجام ميده ميگن سونولوژيست ، راديولوژيست هم ميگن اما سونوگرافي يكي از شاخه هاي راديولوژيه عزيزم و اينكه الان مشكل من جديتر از اين بحثاس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نگران نباش.منم همین حدودا بود خیلی ام استرس کشیدم اون دوران ولی همش بیخودیو الکی بود ۱ماه بعد سونورو تکرارکردم خداروشکر پایین اومده بود و هیچ مشکلی نداشت الانم ۴ماهشه.بعضیا میگن زیر ۱۰طبیعیه بعضیا میگن زیر۹.

ب نظرم یه سونوگرافیه خوب و ماهر برو این سری

سلام نگران نباش.منم همین حدودا بود خیلی ام استرس کشیدم اون دوران ولی همش بیخودیو الکی بود ۱ماه بعد س ...

سونوگرافيم يكي از بهترينهاي تهرانه دكتر مشفق به چندتا دكتر گفتم بهش ميگن استاد مشفق حالا برم ٢ هفته ديگه ببينم چي ميشه ممنون از جوابت