sherry_t مدیر استارتر عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 54 عنوان رنگ اکریلیک در دوران بارداری مضره؟ 984 بازدید | 5 پست سلام به همه من خیلی به رنگ آمیزی سفال و دیوارکوب علاقه دارم میخواستم این کارو شروع کنم از طرفی هم میخوام اقدام کنم برای باردادری.☹️ لطفا بگید آیا رنگ اکریلیک که روی سفال استفاده میشه یا رنگ گواش برای بارداری ضرر داره؟؟؟🤔 خداوند عزیزم ممنونم که همیشه هوامو داری❤️ 1399/07/25 | 13:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
happykendall عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 3627 عزیزم منم نقاشی روی بوم و سفال خیلی دوست دارم😃😃💚عزیزم خوب برای این که آرامش داشته باشی دستکش دستت کن رنگ کن کلا رنگ شیمیایی برای دست خوب نیست
sherry_t مدیر استارتر عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 54 عزیزم منم نقاشی روی بوم و سفال خیلی دوست دارم😃😃💚عزیزم خوب برای این که آرامش داشته باشی دستکش دستت ... اگه مشکل با دستکش حل بشه که عالیه اما همسرم میگه بوی رنگ و در معرض رنگ بودن و تنفس اون ممکنه برای جنین مضر باشه خداوند عزیزم ممنونم که همیشه هوامو داری❤️
happykendall عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 3627 اگه مشکل با دستکش حل بشه که عالیه اما همسرم میگه بوی رنگ و در معرض رنگ بودن و تنفس اون ممکنه برای جن ... نمی دونم من توی بارداریم نقاشی می کردم شیرینی می پختم به اینا دست نمی زدم
sherry_t مدیر استارتر عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 54 نمی دونم من توی بارداریم نقاشی می کردم شیرینی می پختم به اینا دست نمی زدم ممنون از راهنماییت عزیزم🧡 خداوند عزیزم ممنونم که همیشه هوامو داری❤️
yasa123 عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 260 اگه مشکل با دستکش حل بشه که عالیه اما همسرم میگه بوی رنگ و در معرض رنگ بودن و تنفس اون ممکنه برای جن ... سلام عزیزمشما رنگ اکریلیک استفاده کردی در دوران بارداری؟من نقاشی رنگ روغن انجام میدادم ،بخاطر بارداری گذاشتمش کنار..میدونم رنگ روغن خیلی ضرر داره، اما میخوام برم تو کار رنگ اکریلیک میگم شاید کمترباشه ضررش