2777
2789

خانوما یه سوال  دارم ..اگه خانومی درد پریودی داشته باشه ولی هنوز پریود نشده باشه .چند روز بعدش قراره بشه .بعد تو این مدت رابطه داشته باشه .امکانش هست باردار بشه و پریودی که قرار بود بشه و دردش اومده باشه قطع بشه؟؟امیدوارم منظورمو رسونده باشم ..ممنون از راهنمایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در کل هر تایمی ممکنه بارداری رخ بده حتی موقع پریود ولی خب احتمالش کمه

در مورد شما ، علائم اولیه بارداری شبیه پریودی هستن خیلی اوقات پس ممکنه از اول باردار بوده باشید 

اهان بعنی تو این مدت که درد داره امکان بارداری نیس درسته؟

تخمک ازاد بشه امکان بارداری هست

اینم بگم اسپرم تا ۴۸ ساعت زنده میمونه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد