2777
2789

چهل روزه درگیر گوش پسرمم سه دوره آموکسی کلاو دادم سه بار دکتر بردم امروز رو آخر داروش بود فک کردم خوب شده ولی امروزم تب کردو گوششو گرفت تورو خدا راهنماییم کنین دکتر گفت اگه ایندفعه هم خوب نشه باید بستری شه

میشه برا خونه دار شدنمون صلوات بفرستین منم براتون میفرستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترش دفعه قبل زیتروماکس شربت خارجیه یکمم گرونه اونو داد همون شب اول خوب شد .این بارم اموکسیکلاو نوسته و قطره سیکوزونات برای گوشش هنوز بهتر نشده

ای وای دارم رد میدم از بیست به چشات صد میدم دلو واست میدم ای وای دارم رد میدم😍😍😍😍
روغن زیتون بریز دو قطره تو هر گوش همه رو میاره بیرون عسل هم خوبه با انگشتت بمال توش من انجام دادم

آخه برا بچم میترسم 😭

دکترش دفعه قبل زیتروماکس شربت خارجیه یکمم گرونه اونو داد همون شب اول خوب شد .این بارم اموکسیکلاو نوس ...

آخه چرا خوب نمیشه عنبر نسا دود دادم داروهای به موقع دیگه چیکار کنم خدااااا

یه بارم پنی سلین تزریق کردن

اون تزریق عضلانی بوده عزیزم الان باید تزریق وریدی مداوم بگیره گرچه بهتر بود ب جای پنیسیلین سفتریکسون بذارن ولی خوب چون بعد سه دوره خوب نشده بهتره مجدد برید