2777
2789
عنوان

کی تو زایمان تنها بودن سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 39 پست
همراه نداشته باشی کمی سخته اما انشالله خدا نمیزاره سختی بکشی خودش کمکت میکنه برات صلوات فرستادم

مرسی گلم

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝
طبیعی هستم به احتمال زیاد مگه پرستار بگیرم هزینه اش زیاد میشه یعنی

هر شبانه روز 150 الی 200،شیراز میگیرم، اگر خواستی بگیری یک خانم با تجربه که سالهاست توی بخش زایمان کار میکنه رو بگیر، که توی همون بخش کارمند باشه فقط بخواد شیفتش رو عوض کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتاق خصـصی تصمیم داشتم بگیرم ولی بیمارستانم باز مرد رو راه نمیده اگر اونجا کسی نباشه سخت میشه به پرس ...

پرستار بیماریتان اصلا نمیتونه کمکت کنه چون سرش شلوغه... تو دیوار اگهی بزار یک نفر بیاد بهش پول بدی همراهت بیاد...کدوم شهر هستی؟ اگه کرمانی من بدون پول میام کمکت

من هم سزارین کردم فقط شوهرم، و آبجی کوچکی که مجرده هیچی هم بلد نبود، اونجا پرستارا راهنماییش کردن، خ ...

میدونم سخته ولی وقتی چاره ای نباشه چی کنم خوبه میبینم یکی تقریبا شرایطم داره دلم گرفته بود

پرستار بیماریتان اصلا نمیتونه کمکت کنه چون سرش شلوغه... تو دیوار اگهی بزار یک نفر بیاد بهش پول بدی ه ...

ممنون عزیزم من کرجم مگه به قول شما این کارو کنم 

هر شبانه روز 150 الی 200،شیراز میگیرم، اگر خواستی بگیری یک خانم با تجربه که سالهاست توی بخش زایمان ک ...

ممنون از راهنماییت 

مادری؟ خواهری؟خواهرشوهری؟مادرشوهری؟یکی راببر بالاخره   دست آخرم جاری۰😁

مادرم پنج سال قطع رابطه کرده ازدواج مجدد کرده اصلا نمیخواد منو ببینه مادرشوهرمم سر یه دعوای که اصلا بهش ربطی نداشته قهر نبودم نمیومد میومدم کاری نمیکرد خواهرشوهر ندارم 

به شدت هم بهداشت رو رعایت کنید، دستکش پلاستیکی، دستمال کاغذی، ماسک، مایع دستشویی جداگانه، 

از هرکدام زیاد ببرن نایلون و ملافه هم ببر لازمت میشه

توی این اوضاع کرونا خدا خودش کمکت کنه، منم اردیبهشت سزارین کردم

خ