2777
2789
وای چقدر عالی خیلی ممنون گلم😃👍

آرزو می کنم بخندی و سازِ دلت همیشه کوک باشد
آرزو می کنم تمامِ اتفاقات خوبی که می خواهی ،برایت بیفتند و سرتاسرِ مسیرِ زندگی ات پر از آدم های خوب باشد
آدم های خوبی که تو را دوست دارند و کنارشان به آرامش می رسی
آرزو می کنم هیچ زمانی غصه ها راه ورودی به دلت نداشته باشند ، هرگز نا امید نشوی و شکست ، همیشه مقدمه ای برای پیروزی ات باشد
آرزو می کنم خوشبخت باشی و زودتر از چیزی که فکرش را می کنی به تمامِ آرزوهایت برسی ...

شیراز پلو  مواد لازم یک عدد سینه مرغ دو عدد هویج زعفران به نیاز لازم ادویه و نمک برنج سی ...

ممنون عزیزم یه جور شبیه استانبولی بدون گوشت چرخ کرده به جاش مرغ میریزن فکر کنم خوشمزه باشه

خدایا تو بساز .. تو بسازی قشنگ تره😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

#برنامه_غذاي 📃 شنبه 🍴غذاهاي نوني🍵 كتلت😋انواع كوكو 😋سالاد الويه 😋كشك بادمجان😋ميرزا قاسمي😋ماكا ...

سلام😐😂😂

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
سلام😐😂😂

🌹 

🍃امروز میخام براتون یهویی های
🌸قشنگ ارزو کنم.
🌺الهی یهویی و بی دلیل
🌼دل مهربونتون شادشه
💜یهویی و بی دلیل گل لبخند
🍃روی لباتون بشکفه
🌸یهویی کاراتون راس وریس شه
🌺یهویی امروز یه دوست خیلی
🌼قدیمیتون که باهاش خاطره های
💜خوبی دارین رو ببینین
🌷یهویی امروزیکی ازبهترین
🌸 روزای زندگیتون شه
🌺یهویی و بی دلیل عاااشق شین
🌼یهویی همه چیز بشه اون چیزی
❤️ که دل مهربونتون میخاد و
🍃هزارتا یهویی قشنگ
🌸دیگه نصیبتون

ممنون عزیزم یه جور شبیه استانبولی بدون گوشت چرخ کرده به جاش مرغ میریزن فکر کنم خوشمزه باشه

اینم از تهچین اش.

ماست تخم مرغ را مخلوط کن.

کمی از مواد و برنج را با ماست تخم مرغ مخلوط کن.

در قالبه روغن بریز

مواد بریز توی قالبه

گاز را روشن کن

5 دقیقه صبر کن 

برنج و مواد بریز تا دم بکشد.

#برنامه_غذاي 📃 شنبه 🍴غذاهاي نوني🍵 كتلت😋انواع كوكو 😋سالاد الويه 😋كشك بادمجان😋ميرزا قاسمي😋ماكا ...

واقعا چه حوصله ای داشتی اینهمه تایپ کردی😂😂😂

کسانی که انقدر دیوانه هستند که خیال می کنند می توانند دنیا توانند دنیا را تغییر دهدند.                           انها کسانی هستند که واقعا این کار را انجام می دهند،.                    استیو جابز 💕.                             عضو اکیپ علمی تخیلی 😊 🔭.      اسطوره ی زندگیم=باب اسفنجی شلوار مکعبی 😂😂😂😂❤️.          یار خوشگلم تو هستی عزیز دلم توهستی🤩💃💃.                        عشق های من 🏃🏼‍♀️👇🏻.                    پیتزا، نوتلا، مارشمالو، بستنی،  پفک و چیپس😆🤤.                            👩🏼‍🚀🧙🏻‍♀️🧚🏻‍♀️👸🏼👩🏼‍🔬 
واقعا چه حوصله ای داشتی اینهمه تایپ کردی😂😂😂

🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸

پشت هر زن خوشبخت...

مردیست که عاشقانه دوستش دارد، که روزهای تعطیل زودتر از بانویش بیدار میشود ، نان تازه میخرد و صبحانه را آماده میکند ، برای بیدار کردن همسرش پرده هارا کنار میزند و نور را به مهمانی چهره ی پر آرامشش میبرد ، موهایش را نوازش میکند و می بوسد....

ناهار را در کنارش درست میکند و مدام قربان صدقه ی مهربانی أش میرود ، بعد از شستن ظرف ها به گوشی همسرش که توی اتاق است پیامک میدهد "خانوم زیبایی که دلتان خرید میخواهد و هوس عکاسی کرده اید ، لطفأ لباس هایتان را پوشیده و برای رفتن آماده شوید "

وقتی همسرش می آید و با ذوق در آغوش میگیردش ، میخندد و دست توی دست میروند که خوشبختیشان را با آدم ها تقسیم کنند...

برای همسرش لباس های گلدار انتخاب میکند و توی اتاق پرو با چشمک میگوید "چقدر زیباتر شدی ، حالا گل های این پیراهن عطر زندگی گرفته اند " هردو عاشقانه به هم نگاه میکنند و با دستانی پر از عشق میروند پاتوق همیشگیشان شام میخورند و بعد می آیند خانه ، آرام و خوشبخت میخوابند و خواب های رنگی می بینند...

پشت هر زندگی عاشقانه ای...
مرد موفق و زن خوشبختیست که برای عاشق ماندن تلاش میکند!

🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸 پشت هر زن خوشبخت... مردیست که عاشقانه دوستش دارد، که روزهای تعطیل زو ...

😍😍😍

کسانی که انقدر دیوانه هستند که خیال می کنند می توانند دنیا توانند دنیا را تغییر دهدند.                           انها کسانی هستند که واقعا این کار را انجام می دهند،.                    استیو جابز 💕.                             عضو اکیپ علمی تخیلی 😊 🔭.      اسطوره ی زندگیم=باب اسفنجی شلوار مکعبی 😂😂😂😂❤️.          یار خوشگلم تو هستی عزیز دلم توهستی🤩💃💃.                        عشق های من 🏃🏼‍♀️👇🏻.                    پیتزا، نوتلا، مارشمالو، بستنی،  پفک و چیپس😆🤤.                            👩🏼‍🚀🧙🏻‍♀️🧚🏻‍♀️👸🏼👩🏼‍🔬