2777
2789
عنوان

بیاین بهتون بگم چی میشه کرونا

468 بازدید | 28 پست

امروز ی خبر خوندم که بیل گیتس آدم کش با سی ان ان مصاحبه کرده و گفته:

تا پایان سال جاری شرایط پاندمی بدتر می شود. سه ماه نخست سال ۲۰۲۱ چند واکسن احتمالا عرضه می شود

شرایط در تابستان بهتر می شود. اما آثار و مساله کرونا تا ریشه کنی جهانی خواهد بود.

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

و این ینی تا پایان زمستان باید صبر کنیم حداقل. احتمالا خبر خوش روحانی هم که کفنه ۹/۹ میخواد بگه درباره همین واکسنه. 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیل گیتس ادم کش؟ 

آره .ابن ادم تحت پوشش نیات خیرخواهانه با واکسن میلیونها آفریقایی رو عقیم کرده. و سیصد هزار کودک هندی رو فلج.‌مقاللتش هست . برو سرچ من 

اره میگن کرونا کار خودشه که بتونه از فروش واکسن پول به جیب بزنه

خیلییییی آدم کثیفیه بعضی کشورها بر علیهش تظاهرات هم مردن 

خبر خوش اونم 99/9/9 کی گفته؟ 

نمیدونم گفته تو این تاریخ خبر خوشی برای مردم دارم همینه دیگه. میخواد بگه واکسن کرونا ساخت داخل آزمایشات انسانی رو با موفقیت پشت سر گذاشتن 

بیل گیتس آدم کش؟! از کجا اینو میگی

اووووووو برو سرچ کن ببین چ خبره 

خیلی درموردش بد شنیدم. اگه واقعا همچین آدمیه خدا لعنتش کنه. 

من که شب و روز دعا میکنم زنده نمونه که ازین کثافت کاریش پول عایدش بشه