2777
2789
عنوان

کچل شدم رف...

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 127 پست
از داروخونه گیاهی یا همون عطاری 😊اره همون پمادآد    

ممنونم گلم

خثتیخاثوثحثثتثخثحیکوییجثثکویخث۶هوسویث۹ثخیویوی هووووووووووو هیییییییییییی هاااااااااااا ثتثحثثتیاثحثحثتیت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید تیروئید داری برو یه آزمایش کلی بده

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
پریودت چطوره منظم یا نامنظم ؟ کیست داری یا موی زاید و نزدیک پریود چقدر جوش میزنی؟ بگو تا بگم چه کن ...

من پلی کیستیکم عزیزم .از ۱۵ سالگی هم موهام میریزه چاره چیه؟؟

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
پریودت چطوره منظم یا نامنظم ؟ کیست داری یا موی زاید و نزدیک پریود چقدر جوش میزنی؟ بگو تا بگم چه کن ...

من پریودیم جلو انداختم شایدم مال تغییر فصل باشه ولی جوش هم کمی میزنم ولی بدجور موهام داره می ریزه آبجی  

از داروخونه گیاهی یا همون عطاری 😊اره همون پمادآد    

عزیزم ساقه موها رو آد بزنیم یا ریشه رو ؟از کی یاد گرفتی؟

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست

واای استارتر منم ریزش موی شدید دارم یه ساله دکتر هم نرفتم.. ولی ازمایش کلی دادم خوب بود.. فقط هورمون توش نبود که باید بدم.. کف سرم کاملا مشخصه.. جرات دکتر هم ندارم.. همین الان تو نت داشتم درمورد ریزش مو میخوندم که تو رو دیدم

یعنی باعث رویش مجدد شد؟ شما ریزشت کف سرت مشخص بود؟

کف سرم بطور وحشتناکی خالی شده بود که بخار ضعیف شدن پیاز مو هام درنتیجه استفاده از کرم وشامپوی دکترم بود

نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه

منظورتون اینه؟